Dvärgbjörksvägen 3 / Storhogna / Vemdalen / Berg

Mysig fjällstuga med gäststuga

Slutpris
1 460 000 kr
Boarea/biarea
37/3 kvm
Driftkostnad
27 840 kr/år
Totalareal
1 596 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dvärgbjörksvägen såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Dvärgbjörksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storhogna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I södra Storhogna hittar man den här stugan om 37 kvm. Stugan rymmer två sovrum med totalt 6 bäddar, badrum med dusch och bastu och kök/allrum. Här finns egentligen allt man behöver och när gästerna knackar på dörren visar man dem vänligt men bestämt till den kompletta gäststugan! Där finns finns både ett trinettkök, badrum med dusch, våningssäng och en liten soffhörna.

Via gångbanan som ligger vid vägen tar man enkelt en promenad till Storhogna M och hotellet samt skidbackarna. Längdspår och skoterleden ligger heller inte långt bort. Nedanför stugan finns ett vindskydd med grillplats, perfekt för vårvinterns soliga dagar.

Titta gärna in på vår VR-visning för en närmare titt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration