Högåsvägen 18

Högåsvägen 18

Slutpris

4 250 000 kr


Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Högåsvägen 18


Slutpris
4 250 000 kr

Vemdalen by— Vemdalen— Härjedalen

Hus på fantastiska Vemdalsberget

Högt upp i Vemdalens by, med en utsikt som får dig att känna att du kan flyga, ligger den här pärlan. Med fyra sovrum och totalt elva + två bäddar kan du husera din familj och ha gäster. Ni kommer att njuta av utsikten både från det luftiga allrummet och köket med sitt ryggåstak, men så klart också från den härliga uteplatsen. När solen skiner tar man med sig mat och dryck och flyttar hit ut och när vintermörkret omsluter och himlen är stjärnklar är det lite extra härligt att lägga sig i jacuzzin som står på verandan. Man har så klart planerat smart så du rör dig lätt mellan badet, snörullningen och bastun och du kan ställa värmen på badet via en app. Man har genomgående satsat på material med hög kvalité. Exempelvis kök och badrumsinredning från Ballingslöv, golvvärme på båda planen, vitvaror från Siemens och enstavigt ekgolv från Kährs.

Från det här boendet tar du skotern direkt ut på leden och skidorna rakt ut i det elbelysta längdspåret. Det är ca 5-10 min med bil till både Vemdalsskalet och Björnrike. Skidbussen går genom byn om det skulle passa bättre någon gång. För liten och stor finns en perfekt pulkabacke på den egna tomten. Biograf, restauranger och matbutik och andra butiker finns i byn liksom skola och förskola. I det här området har det byggts en blandning av permanentboende och fritidshus. Tomterna är stora och byggrätterna generösa för den som har större behov. Här rör sig folk hela året, både i området där huset står och givetvis i byn. Här får man helt enkelt en året-runt-känsla. Visningstider finns i annonsen men innan du kommer så långt kan du gå in och kika på drönarvyn och klicka på VR-visningen för att få en närmare titt!


Boarea/biarea
98/15 kvm
Driftkostnad
37 828 kr/år
Totalareal
3 084 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-26

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Högåsvägen såldes av oss 2021-04-26. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Högåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.