Isvedelstigen 10

Isvedelstigen 10

Slutpris

2 050 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Isvedelstigen 10


Slutpris
2 050 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Renoverad stuga med toppenläge

Den här stugan har ett superläge i Södra Storhogna. Längdspåret som går mellan Storhogna och Vemdalsskalet går bara strax bortom stugan, likaså går skoterleden i närheten. Man tar sig från stugan till leden på skoter. Stugan ligger på en liten höjd och har fjällutsikt, tomten är på drygt 1700 kvm och erbjuder en känsla av luft och rymd runt huset.

Stugan renoverades 2014-2015 och fick då nytt kök , nya ytskikt i alla rum och både badrummet och wc-rummet renoverades. Med sina fyra sovrum, sitt badrum med dusch, wc-rum med tvättmaskin och det stora köket och allrummet, är detta en perfekt stuga för en familj. Med den gulliga gäststugan på tomten kan man lätt bjuda in släkt och vänner över helgen. Ett förråd för utrustning, verktyg och ved finns också sammanbyggt med huset via ett trädäck.

Sammanfattningsvis en fräsch stuga, med utsikt, närhet till längdspår och skoterled på öppen och luftig tomt! Titta in i vår VR-visning och boka en tid med oss här på plats. Välkommen!


Boarea/biarea
69/11 kvm
Driftkostnad
26 800 kr/år
Tomtarea
1 714 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Isvedelstigen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Isvedelstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.