Isvedelstigen 10

Isvedelstigen 10

Slutpris

2 830 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Isvedelstigen 10


Slutpris
2 830 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Superstuga i Södra Storhogna

Det här är verkligen en superstuga för dig som önskar ett andningshål i livet. Stugan ligger på en lugn gata med ett lugnt och soligt läge i södra Storhogna. 14/15 renoverade man båda badrummen, gjorde nytt kök och fixade alla ytskikt så här kan man flytta in och njuta av sin ledighet. Huset har fyra sovrum och en separat gäststuga, en tvättstuga/wc, ett badrum med dusch och ett luftigt allrum samt kök med kamin och utgång till altanen som går på tre sidor av huset. Från huset tar man sig både med längdskidor och skoter ut i spår och leder. Till skidorna, veden, skotern och annat smått och gott finns ett riktigt bra förråd. Här kan du vila, vara aktiv, umgås, laga god mat och njuta av fjällnaturen både sommar och vinter. Låter det lockande bokar du in en visning med oss, vi visar efter förfrågan. För att få en tjuvtitt ska du leta dig fram till vår drönarvy och klicka in dig på VR-visningen.

Stugan är besiktigad.


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
1 714 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Isvedelstigen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Isvedelstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.