Jutbacken 2

Jutbacken 2

Slutpris

2 995 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Jutbacken 2


Slutpris
2 995 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Fint hus i Vemdalens by!

Vill du köpa ett riktigt fint hus i Vemdalen så har du chansen nu! Förutom detta fina hus, byggt 2008, får man dessutom ett dubbelgarage, carport, skotergarage och ett extra förråd.
Fastigheten ligger i ett riktigt populärt område i Vemdalen, här upplever man ett lantligt lugn men har ändå närhet till mataffär, längdskidspår, restauranger, skola och förskola. Med bil tar det bara några minuter att åka till de stora skidanläggningarna i Björnrike och Vemdalsskalet.
Uppvärmning sker med jordvärme och vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. I allrummet på nedervåningen finns dessutom en braskamin att sitta och mysa framför.
I hela huset har man högre takhöjd än normalt vilket skapar en luftig känsla.
Huset är en sk "Fiskarhedenvilla", en rymlig villa som exteriört är mycket tilltalande med bland annat brutet sadeltak och takkupor. Huset är byggt i två plan med hall, kök/allrum, badrum, sovrum och tvättstuga på entrévåningen och på ovanvåningen finns ytterligare tre sovrum, badrum med bastu och jaccuzzi samt ett stort allrum vilket kan vara praktiskt som t ex barnens tv-rum.
Praktisk, asfalterad uppfart och parkering. Uteplatser finns på två sidor om huset, det går på så sätt att följa solen. Från uteplatsen på baksidan har man vacker utsikt över Högfjället.
Stor tomt, 2146 kvm.


Boarea
167 kvm
Driftkostnad
34 837 kr/år
Tomtarea
2 146 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-04-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.