Lingonvägen 4

Lingonvägen 4

Slutpris

3 100 000 kr


Vemdalens by— Vemdalen— Härjedalen

Lingonvägen 4


Slutpris
3 100 000 kr

Vemdalens by— Vemdalen— Härjedalen

Hus i Vemdalens by!

Redan i maj kan du flytta in i det här huset högt beläget i Skomakars i Vemdalens by. Utsikten är bara härlig, gatan är lugn och fridfull och längdspåret, skoterleden och naturen finns alldeles utanför dörren. Huset är byggt 2011 och har två sovrum samt sovloft, ett badrum med bastu och ett wc-rum. Hela huset känns luftigt och rymligt och huserar lätt 8 personer. Allrum och kök samsas i öppen planlösning och här finns både braskamin och utgång till verandan.
Titta in i vår drönarvy och klick in dig på en VR-visning så får du en ganska komplett bild av läget och huset, kontakta oss sedan för visningsbokning på plats! Vi håller även facetime- visningar.


Boarea/biarea
100/20 kvm
Driftkostnad
28 692 kr/år
Tomtarea
1 453 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-15

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Lingonvägen såldes av oss 2021-03-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Lingonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.