Näsvägen 20

Näsvägen 20

Slutpris

2 000 000 kr


Näsvallen— Vemdalen— Härjedalen

Näsvägen 20


Slutpris
2 000 000 kr

Näsvallen— Vemdalen— Härjedalen

Stugcharm!

En naggande god fjälldröm med vedspis, bastu och skotergarage. Stugan var i betydligt enklare skick när nuvarande ägare köpte den. Med känsla för det enkla men ända funktionella har de skapat en mycket fin stugmiljö med ljusa färger, snyggt och uppdaterat kök med häll och fungerande vedspis, två sovrum med totalt tre våningssängar, badrum som idag är rustad med modern förbränningstoalett och dusch samt ett allrum med öppen spis. På altanen finns en vedeldad badtunna och nedanför trappen finns en vedeldad bastu. Stugan är modern men du kan också leva gott utan el för att nöden kräver det eller för att det helt enkelt är mysigt och avkopplande. Stugan säljs möblerad så här är det bara att flytta in.

Näsvallen är ett gammalt fäbodvallsområde som blivit ett eftertraktat område för fritidsboende. Härifrån har du knappt tio minuter till skidbackarna, skoterleden går genom området och ån Sörveman rinner förbi en bit nedanför stugan. Låter det tilltalande? Boka en visning med oss!


Boarea
41 kvm
Driftkostnad
18 370 kr/år
Tomtarea
1 597 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-17

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Näsvägen såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Näsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.