Ripfjället Fallmoranvägen 11

Ripfjället Fallmoranvägen 11

Slutpris

2 150 000 kr


Ripfjället— Vemdalen— Härjedalen

Ripfjället Fallmoranvägen 11


Slutpris
2 150 000 kr

Ripfjället— Vemdalen— Härjedalen

Fjällstuga med gästhus

En praktisk stuga med plats för en större familj och deras gäster. Stugan har fyra sovrum och totalt 8 bäddar idag . Allrummet och köket tillåter att möbleringen görs om efter behov. Här finns plats att duka ett riktigt långbord och här finns plats för både soffor samt fåtöljer. Från allrummet har man utgång till en altan i soligt läge där fjällnaturen blir din utsikt. Gäststugan är en helt självgående enhet med kök och badrum med dusch. Praktiskt för inbjudna gäster!
Från stugan har man nära till längdsspår och vandringsleder som går mot Storhogna, Vemdalen eller upp på fjället. Välkommen att boka din visning med oss!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
24 160 kr/år
Tomtarea
1 795 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-29

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Ripfjället Fallmoranvägen såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Ripfjället Fallmoranvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.