Södra Ripvägen 8

Södra Ripvägen 8

Slutpris

1 600 000 kr


Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Södra Ripvägen 8


Slutpris
1 600 000 kr

Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Stugan du letat efter?

I snörika Sångbäcksvallen står en stuga med utsikt över fjällen och väntar på dig. Stugan är byggd 1965 och det är också tiden när utvecklingen startade i det här området. Den är mycket välhållen och har ett fint läge i Sångbäcken. Här finns två sovrum, badrum med dusch, kök och matplats. Allrummet bjuder på fin fjällutsikt och från köket har man utgång till altanen som även den har en härlig utsikt. Inte så långt från stugan kan man gå på längdspåret och där går också skoterleden. Vi tror att här trivs den som kommer till fjällen hela året, alla årstider. Här har man fjällnaturen in på stugknuten och den bara väntar på nyfikna barn och deras föräldrar. Stugan är en sådan där man både äter middag, ser på film och spelar spel i underställ. Då förstår du att det är en riktigt mysig stuga!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
25 630 kr/år
Tomtarea
1 538 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-15

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Södra Ripvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Södra Ripvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.