Södra Ripvägen 8 / Sångbäcksvallen / Vemdalen / Berg

Stugan du letat efter?

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
25 630 kr/år
Totalareal
1 538 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Ripvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Södra Ripvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sångbäcksvallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I snörika Sångbäcksvallen står en stuga med utsikt över fjällen och väntar på dig. Stugan är byggd 1965 och det är också tiden när utvecklingen startade i det här området. Den är mycket välhållen och har ett fint läge i Sångbäcken. Här finns två sovrum, badrum med dusch, kök och matplats. Allrummet bjuder på fin fjällutsikt och från köket har man utgång till altanen som även den har en härlig utsikt. Inte så långt från stugan kan man gå på längdspåret och där går också skoterleden. Vi tror att här trivs den som kommer till fjällen hela året, alla årstider. Här har man fjällnaturen in på stugknuten och den bara väntar på nyfikna barn och deras föräldrar. Stugan är en sådan där man både äter middag, ser på film och spelar spel i underställ. Då förstår du att det är en riktigt mysig stuga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration