Västerlånggatan 18

Västerlånggatan 18

Slutpris

2 130 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Västerlånggatan 18


Slutpris
2 130 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Mycket fin gård i Vemdalen by!

Får vi presentera den sällsynta möjligheten att bli ägare till en vacker och välhållen gård i Vemdalen by. Gården stammar från 30-talet och har en fin gårdsbild där nuvarande ägare jobbat med att öppna upp och göra gården ljus och lättskött med ett härligt trädgårdsland. På fastigheten står ett stort boningshus där många rum är renoverade men något lämnas också till en ny ägare att sätta sin prägel på. Här finns två sovrum på övre plan samt en toalett. På nedre plan finns kök, allrum/matrum, ett sovrum och stort badrum.

På gården står ett större uthus som har en garagedel med betonggolv, en del med en gammal öppen spis samt andra oinredda utrymmen som idag fungerar som kallförråd. På fastigheten finns också flera mindre förråd samt en hundgård. Tomten är drygt 4300 kvm stor och har många möjligheter för en aktiv familj med många fritidsintressen. Här kan man tryggt släppa ut sina barn att leka då gården ligger lite avskilt och det finns gott om plats för lekstuga, fotbollsspel, kaniner och hundar.

Gården ligger på lagomt gång- eller cykelavstånd till butik, skola, bio och restauranger. Detta är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle för dig som vill leva och bo i Vemdalen med din familj!


Boarea/biarea
119/62 kvm
Driftkostnad
35 400 kr/år
Tomtarea
4 322 kvm
Såld
2019-08-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna villa på Västerlånggatan såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Västerlånggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.