Västerlånggatan 18 / Vemdalen / Härjedalen

Mycket fin gård i Vemdalen by!

Slutpris
2 130 000 kr
Boarea/biarea
119/62 kvm
Driftkostnad
35 400 kr/år
Totalareal
4 322 kvm
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna villa på västerlånggatan såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på västerlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av västerlånggatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Får vi presentera den sällsynta möjligheten att bli ägare till en vacker och välhållen gård i Vemdalen by. Gården stammar från 30-talet och har en fin gårdsbild där nuvarande ägare jobbat med att öppna upp och göra gården ljus och lättskött med ett härligt trädgårdsland. På fastigheten står ett stort boningshus där många rum är renoverade men något lämnas också till en ny ägare att sätta sin prägel på. Här finns två sovrum på övre plan samt en toalett. På nedre plan finns kök, allrum/matrum, ett sovrum och stort badrum.

På gården står ett större uthus som har en garagedel med betonggolv, en del med en gammal öppen spis samt andra oinredda utrymmen som idag fungerar som kallförråd. På fastigheten finns också flera mindre förråd samt en hundgård. Tomten är drygt 4300 kvm stor och har många möjligheter för en aktiv familj med många fritidsintressen. Här kan man tryggt släppa ut sina barn att leka då gården ligger lite avskilt och det finns gott om plats för lekstuga, fotbollsspel, kaniner och hundar.

Gården ligger på lagomt gång- eller cykelavstånd till butik, skola, bio och restauranger. Detta är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle för dig som vill leva och bo i Vemdalen med din familj!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration