Vemdalsskalet Jaktstigen 27

Vemdalsskalet Jaktstigen 27

Slutpris

5 700 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Jaktstigen 27


Slutpris
5 700 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Allt du kan önska på Vemdalsskalet

Ett toppenhus med kanonläge och med rejäla doser fjäll och sol när vädret tillåter kan nu bli ditt. På Jaktstigen Vemdalsskalet, granne med längdspåret och med ca 5-10 minuters promenad till Skalets Torg ligger det här huset som byggdes 2016. Här får du 5 sovrum med totalt 10 bäddar, två av sovrummen ligger på loftet där man också inrett ett allrum med tv och soffhörna samt smarta förrådsskåp. Resten av rummen ligger på entréplan där du också finner två badrum med dusch, ett av dem med bastu och det andra med tvättmaskin och torktumlare. Det mycket generösa allrummet med kök och matplats har hela den härliga fjällutsikten att njuta av, här finns den obligatoriska kaminen och utgång till verandan som nyttjas väl av nuvarande ägare. Här kan många måltider och sköna stunder avnjutas hela året. Bakom huset finns en iordninggjord grillplats efter en heldag på skidor.
Vi erbjuder facetimevisning såväl som personlig visning på plats. En bra start kan vara vår drönarvy där du klickar in dig på en VR-visning.


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
42 938 kr/år
Tomtarea
1 484 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Jaktstigen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Jaktstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.