Vemdalsskalet Klockarfjällsvägen 50C / Vemdalsskalet/Klockarfjället / Vemdalen / Härjedalen

Nybyggda lägenheter nära skidbacken

Slutpris
2 390 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
1 938 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Klockarfjällsvägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Klockarfjällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet/Klockarfjället är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det två lägenheter på övervåningen, som väntar på nya ägare! Lägenheterna ligger på övre plan och har tre mysiga sovrum, allrum/kök i öppen planlösning och med ryggåstak, badrum med bastu, WC-rum samt balkong med fantastisk utsikt. Matplatsen har ett trivsamt burspråk med utgång till balkongen. Varje lägenhet har ett skidförråd på markplan samt ett förråd utanför sin ingångsdörr. Läget, mitt på Klockarfjället, gör att restauranger, skidhyra och gästservice nås med endast en kort promenad. Skidbacken finns runt hörnet. Föreningen består av fyra lägenheter och är obelånad. Här kan tillträde ske omgående, så det är bara att flytta in och njuta av allt som fjällvärlden har att erbjuda!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration