Vemdalsskalet Lindgrens väg 37 B

Vemdalsskalet Lindgrens väg 37 B

Slutpris

3 995 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Lindgrens väg 37 B


Slutpris
3 995 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen

Endast 3 av 14 lägenheter kvar

På soliga Lindgrens Väg med utsikt över Vemdalsskalets fjäll och med en sol som värmer balkongen på fina dagar, kommer fjorton snygga lägenheter byggas. Inflytt för de fyra första lägenheterna planeras till jul 2020. Resterande tio lägenheter planeras vara inflyttningsklara inför skidsäsongen 2021. Gatan har en del äldre bebyggelse och är väldigt populär. Här kommer inte många boenden ut på marknaden. Man har nu brutit ny mark och förlängt gatan vilket gör det möjligt för fler att få njuta ett boende här.

Blir du ägare till en av dessa lägenheter har du omedelbar närhet till längdspåret som stryker förbi nedanför. Du kan promenera till och från Skalets Torg och för den med lite extra kraft tar man sig in från Hildings backe in till denna gata på slalomskidor. Har du inget emot en promenad i dina alpina pjäxor tar du dig även ut till liftsystemet.

De fjorton lägenheterna är byggda i parhus och har alla två plan. Här bor du bekvämt med tre sovrum, badrum med dusch, duschrum med bastu och separat WC-rum. På övre plan finns ett allrum och kök med utsikt över fjällvärlden och på nedre plan finns ännu ett allrum som passar utmärkt för spel, film och liknande. Lägenheterna får en lyxig och ombonad lodgekänsla. Här kan du sjunka ned i soffan, härligt trött och varm efter en dag ute och en stund i bastun och bara njuta av utsikten samt knastret från brasan.

Du kommer själv att kunna välja om du önskar ljus eller mörk panel samt typ av braskamin för att få det fjällboende du själv önskar. Mer information hittar du på http://www.blacktimberlodges.se/


Boarea
93.6 kvm
Avgift
2 596 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-01-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Lindgrens väg såldes av oss 2021-01-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Lindgrens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.