Vemdalsskalet Skalspassvägen 10 A-D / Vemdalsskalet/Skalspasset / Vemdalen / HÄRJEDALEN / Nyproduktion

Nybyggt på Skalspasset!

Pris
2 650 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
80,5 kvm
Avgift
2 338 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

På populära Skalspasset / Vemdalsskalet finns nu fyra nybyggda bostadsrättslägenheter som det bara är att flytta in i!
Jättefina lägenheter med bra planlösning, tre sovrum, badrum med bastu, wc-rum och stort allrum kök med ogenerad utsikt över fjäll och skidåkning. Sydvästläget gör att solen ligger på större delen av dagen. Skidåkningen är bara några stavtag bort och en kort promenad nedför vägen ligger restauranger och Skistars skidhop/gästservice.
Bilderna är tagna från en likadan lägenhet i annat hus.
Pris för nedervåning : 2650 000 kr
Övervåning: 2750 000 kr

Sponsrade länkar
Bilder
Badrum typ 1
Visa alla 30 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entré
  Hall med klinkergolv och målad gips och träpanel på väggarna. Här finns gott om plats för ytterkläder samt torkskåp av typ Bosch eller likvärdigt.

  Allrum/kök
  I allrummet/köket har man en härlig vy över Skidbackarna. De många fönstren ger både ljus och rymd. Här finns plats för sällskapsdel, matbord och köksdel. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vitvaror i Bosch eller likvärdigt. Köksluckor från Ballingslöv. Ljus träpanel och målade gipsskivor på väggarna.

  3 Sovrum
  I lägenheterna finns tre sovrum, varav två har plats för dubbelsäng.

  Badrum med bastu
  I anslutning till hallen ligger ett rymligt, helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ och bastu. Bastupanel av gran, bastulavar av asp.

  Wc-rum
  Wc-rum med toalett, tvättställ och tvättmaskin, typ Bosch eller likvärdigt. Klinkergolv och klinkersockel, vitmålade väggar.

  Generella fakta
  Golv: I kök/allrum samt sovrummen vitlutad furulaminat, i hallen och badrummen grafitgrått klinkergolv . Väggar: Spacklade vitmålade väggar samt fondvägg i träpanel i allrum/kök. I stora badrummet vitt väggkakel. I wc-rummet väv, målning med våtrumssystem, kulör vit Tak: Vitmålad gips i alla rum.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  80,5 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  4 rum (3 sovrum)
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Kommentar, byggnad
  Tegeltak, platta på mark, träpanel.
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump, mekanisk ventilation.
  Uppvärmning sker med separat frånluftsvärmepump för respektive lägenhet. Enheten är kopplad till respektive lägenhets elförbrukning och mäts via statistikmätare för respektive lägenhet. Värmeelementen producerar både vatten och värme för lägenheten och är placerad i hallen. Förbrukningen debiteras på respektive bostadsrättsinnehavare via föreningen.
TV/Internet
 • Förberett med fiber till teknikrum och möjlighet för trådlöst nätverk i den enskilda lägenheten. Lägenheten är utrustat med 1 tv-uttag.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
Övrigt
 • Föreningen är belånad till 800 000 kr
Ekonomi
 • Avgift
  2 338 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Hushållsel och värme debiteras varje lägenhet separat, utöver månadskostnad. Förbrukningsavgifter för värme (el) och hushållsel ingår ej i föreningens avgift.
  Varje bostadsrätt har en beräknad energiförbrukning uppgående till 11300 kWh/år varav 5100 kWh/år avser hushållsel och 6200 kWh/år avser uppvärmning.
  Vid en totalkostnad per kWh om 1,25 kr uppgår den totala kostnaden för uppvärmning och hushållsel till 14125 kr.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,25
 • Andel av årsavg.
  0,25
Föreningen
 • Benämning
  Bostadsrättsföreningen Skalsklippan 4. I föreningen finns 4 lägenheter.
Området
 • Skalspasset

  Skalspasset som boendeområde ligger på Vemdalsskalet och bebyggdes 2009. Här har byggts en blandning av fritidshus, bostadsrätter och lägenheter för kommersiell uthyrning.
  Området ligger granne med Persbacken och för säkerhets skull går en skidled genom området, ned till 6-stolsliften Pass Express och restaurangerna Passet och Anorak. Passet har blivit Skalets andra centrum och naturlig utgångspunkt och tillhåll för skidåkarna. Mitt över gatan ligger 6-stolsliften Väst Express.

  Vemdalen med sina tre skidområden Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet.

  Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalets erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik och frisör.

  I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp.

  Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö.

  Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier