Vemdalsskalet Solvargsvägen 47 / Solvargen / Vemdalen / Härjedalen

Kanonläge på Solvargen

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
29 747 kr/år
Totalareal
1 229 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Solvargsvägen såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Solvargsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solvargen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I främsta raden, närmast fjället ligger det här fina huset som byggdes 2014. Huset är ljust och luftigt i sin design och med de stora fönstren i allrummet och köket har man fjället som gäst vid matbordet. Här finns två sovrum, väldigt rymligt allrum/kök och ett badrum med lyxig känsla på entréplan. Loftet har hög takhöjd i stor del av utrymmet och är mycket användbart som allrum. Här finns även ett av sovrummen.

Altanen bjuder på en svårslagen utsikt och här vill man nog parkera under soliga eftermiddagar. Skulle vädret inte visa sig från sin bästa sida väljer man istället att tända upp en brasa i grillkåtan som står på tomten. Till knastret från brasan kan man sedan slappna av efter dagens aktiviteter.

På fastigheten finns ett stort garage med plats för bil eller skotrar. Huset säljs med de passande möblerna.

Titta gärna in på vår VR-visning i bildspelet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.