Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen / Vemdalsskalet
Vemdalsskalet Terrassvägen 24F
Pris: 2 200 000 kr
Anmäl bud
Avgift: 3 322 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: Sutteräng av 3 (Hiss finns ej)

Vemdalen - Vemdalsskalet / Vemdalsskalet Terrassvägen 24F

8-bäddars lägenhet

Lägenhet på Skalsterrassen med soligt läge, utsikt och tillgång till skidbacken. Lägenheten är på 80 kvm, har 4 sovrum och två badrum med dusch. Härifrån har man gångavstånd till Skalets Torg och till spårcentralen. Med andra ord en superlägenhet med superläge!


Köksinspiration
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 4
Sovrum 4
Badrum med dusch och bastu
Badrum med dusch och bastu
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Badrum med dusch
Badrum med dusch
Hall
Hall
Hall
Hall
Den nedersta lägenheten har rätt planritning.
Den nedersta lägenheten har rätt planritning.
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten ligger i ett hus med 7 lägenheter. Den är 80 kvm stor och har 4 sovrum, två badrum med dusch, varav ett med bastu, kök, allrum och altan/uteplats och utvändigt skidförråd. Tre av sovrummen rymmer en våningssäng och en garderob och i det fjärde sovrummet finns plats för dubbelsäng och två garderober. Allrum och kök i öppen planlösning erbjuder rymliga umgängesytor. Material och utrustning: Hall: Klinkergolv med golvvärme, plats för ytterkläder. Badrum 1: Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, toalett, tvättställ och stor bastu. Badrum 2: Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, toalett och tvättställ. Kök och allrum: I köksavdelningen har man lagt ett golv av klinkers. Köksbänkar på tre sidor med kakel ovanför diskbänk och spis. Spis med fyra plattor och ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, plats för microvågsugn i ståhöjd. I allrummet ligger ett parkettgolv och väggarna har man klätt med bröstpanel i furu och ljus tapet. Här finns gott om plats för både matmöbel och sittgrupp. Sovrummen: Sovrummen är inredda med parkettgolv och ljusa tapeter.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Rum
  5 rum, varav 4 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2003
 • Värme och ventilationsanl.
  Direktverkande el, elradiatorer Mekanisk frånluftsventilation från kök och våtrum, tilluft via ytterväggsventiler Separat ventilationsaggregat för varje lägenhet Elektrisk varmvattenberedare för tappvarmvatten Elektrisk golvvärme och handdukstork i WC/dusch
 • Beskrivning
  Grundläggning: Suterräng. Grundmur i Leca. Stomme: Betonghålsbjälklag och gips på stålstomme. Stomkomplettering: Mellanväggar av gipsskivor på stomme av träreglar Innertak av gipsskivor, målade Innerdörrblad och karmar, täckmålade Yttertak: Takstomme av trä Takbeläggning av plastbelagd profilerad plåt Fasad: Fasader av träpanel, liggande och stående Fönster av trä, målade 3-glas, isolerglas Entrédörrar av trä, målade Fönsterbleck, listbeslag o d av plastbelagd plåt
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Parkeringsplats: Ingår i avgiften.
 • På området finns tre parkeringsplan med omarkerade platser.
Övrigt
 • Lägenheten säljs fullt möblerad. Lägenheten ligger för uthyrning via Skistar säsongen 2016/2017.
Ekonomi
 • Avgift
  3 322 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och el
 • Kommentar till månadsavgift
  Årsavgiften betalas månadsvis och i förskott senast den sista vardagen före varje ny månads början.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,0714
 • Andel av årsavg.
  0,0714
Föreningen
 • Benämning
  BRF Solhyllan i Vemdalen.
Området
 • Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalet erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik, café, gym, naprapat och frisör. Vemdalen har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet. 6-stolsliften Väst Express och förbättrade snösystem i backarna kring den, kom på plats 2014 och inför säsongen 2015 bytte man ut Hovdeliften mot ännu en 6-stolslift med väsentligt högre kapacitet, Hovde Express. Den vision man haft om en restaurang, gästservice och skiduthyrning i området kring Skalspasset, har även den blivit verklighet. I närheten av 6-stolsliften Pass-Express ligger Skalets andra centrum där du hittar restaurang, ny gästservice, skiduthyrning och en mindre filial till Concept Store. Kring hotellet och barnområdet, fortsätter man utvidga Vemdalsskalets befintliga centrum. När det är färdigt står 8 nya byggnader på plats. Tillsammans kommer de att erbjuda mysiga kvarter med trevliga butiker, serveringar och annan service, vilket ytterligare kommer att förhöja Vemdalsskalets attraktionskraft. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.