Vemdalsskalet Vargstigen 13 / Vemdalsskalet/ Vargen / Vemdalen / Härjedalen

Välkommen till Vargstigen 13!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
36 kvm
Driftkostnad
29 179 kr/år
Totalareal
1 598 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Vargstigen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Vargstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet/ Vargen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastiskt ogenerat läge, i slutet av en väg, ligger en mysig stuga som passar alla dina lediga dagar. Stugan ligger nära både längdspår och skoterled. Här finns allt man man behöver på 36 kvm. En rymlig och charmig entré, två sovrum med en våningssäng i varje, ett gulligt kök och en storstuga med braskamin. I ett fristående hus, finns gästrum och badrum med dusch och wc. Utanför står en vedeldad tunna och väntar på besök, redo att erbjuda fina kvällar i ångande bad under stjärnklar vinterhimmel. Grannar finns längs vägen till stugan men väl på plats känner man sig väldigt ostörd. Skulle detta passa dina behov? Titta in på VR-visningen och boka sedan en visning med oss!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration