Vemdalsskalet Vemdalsporten 21

Vemdalsskalet Vemdalsporten 21

Slutpris

3 855 000 kr


Vemdalen— Härjedalen

Vemdalsskalet Vemdalsporten 21


Slutpris
3 855 000 kr

Vemdalen— Härjedalen

Hus med stil vid längdspår och skoterled

Nu säljer vi ett riktigt snyggt hus i ladustil, byggt 2020, med toppenläge på Vemdalsskalet. Huset är cirka 80 kvm stort och byggt för att umgås. Från alla rum kliver man rätt in allrummet som allt kretsar kring. Här samsas kök, matplats och sittgrupp och ingen kan smita undan sällskapsspelen, filmen, samtalet eller matlagningen! Från alla delar av rummet kan du njuta av kaminen och nästan en hel vägg består av fönster mot fjällen och solen. Huset rymmer, förutom allrummet, tre sovrum, ett badrum med dusch och bastu, ett WC-rum och en rymlig hall. Utsikten är helt strålande och i samma läge, med utgång från allrummet, finns en stor veranda med bubbelbadkar där vi tror att många härliga stunder kommer att avnjutas.

Strax nedanför tomten går längdspåret förbi och endast några stenkast bort går skoterleden. Till Skalets Torg är det en dryg kilometer att promenera. Boka en egen coronasäkrad visning med oss på plats men börja gärna med en titt på VR-visningen i drönarvyn här i annonsen.


Boarea/biarea
82,5/3,9 kvm
Driftkostnad
23 550 kr/år
Tomtarea
1 154 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-01-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Vemdalsskalet Vemdalsporten såldes av oss 2021-01-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Vemdalsporten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.