Vemdalsskalet Vemdalsporten

Vemdalsskalet Vemdalsporten

Slutpris

2 395 000 kr


Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen— Nyproduktion

Vemdalsskalet Vemdalsporten


Slutpris
2 395 000 kr

Vemdalsskalet— Vemdalen— Härjedalen— Nyproduktion

30 nya lägenheter på Vemdalsporten!

Nu går äntligen säljstarten igång på de 30 nya lägenheter som ska byggas på Vemdalsporten. Lägenheterna är 68 kvm stora, har tre sovrum, ett badrum med bastu samt allrum och kök i öppen lösning. Interiören består av laserad träpanel som ger den där härliga lodgekänslan. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme. Stora fönsterpartier i söderläge bjuder in fjällen till allrummet och till varje lägenhet finns en balkong i söderläge om du bor på övre plan och uteplats om du bor på markplan.

Läget är soligt och ljust, du har längdspåret utanför dörren och i andra änden av tomtområdet går skoterleden. Till Vemdalsskalet är det cirka en km och du kan lätt promenera hem efter en god middag. Hela föreningen byggs i hus med fyra lägenheter, utom ett hus som kommer att rymma sex lägenheter. Egen parkering med motorvärmarstolpe och eget skidförråd i anslutning till lägenheten kommer att finnas. Förutom de egna parkeringsplatserna kommer ytterligare ett antal finnas för gäster. Lägenheterna kommer att vara färdiga i etapper där de första beräknas stå klara till första kvartalet 2022. Fast pris och först till kvarn gäller, missa inte möjligheten till ett prisvärt boende med toppenläge!

Gå in på annonsen för mer info om hur försäljningen av BRF Vemdalsporten kommer att gå till. Hör gärna av er till oss för mer information.


Boarea
68 kvm
Avgift
2 581 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-03-15

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Vemdalsporten såldes av oss 2021-03-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Vemdalsporten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.