Bryggaregatan 14 / Anneberg / Nässjö

Sätt egen prägel på ditt boende efter smak och tycke!

Slutpris
520 000 kr
Boarea/biarea
85/31 kvm
Driftkostnad
34 797 kr/år
Tomtarea
927 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-01-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Bryggaregatan såldes av oss 2018-01-11. Se alla våra försäljningar i Anneberg samt även på Bryggaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anneberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet till nytt boende av en villa i 1 1/2- plan på lugn återvändsgata. Ett objekt som kräver lite omsorg av moderniseringsbehov där Ni har möjlighet att sätta egen prägel efter smak och tycke. Ett mindre förstagångshus på 85 kvm boyta med fyra rum och kök. Ett stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med fönster i flera väderstreck som kan avdelas. Uppvärmning sker främst från enkel och bekväm värmepump luft/luft i kombination av direktverkande el. Som komplement finns två stilfulla eldstäder av gjutjärnsinsats i öppen spis samt av en ståtlig kakelugn på övre plan. Övre plan tillhandahåller den privata delen av sovrum, barnkammare, klädkammare och ett helkaklat badrum. Med eget avskilt altandäck på baksida i sydost kan många sköna tillfällen ges från värmande förmiddagssol. På tomten finns dessutom en gårdsbod med flera bra förvaringsutrymmen och två enklare garage. Anneberg ligger strategiskt med smidigt pendlingsavstånd till större orter som Eksjö och Nässjö på ca.15 km vardera. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration