Västra Långgatan 24

Västra Långgatan 24

Slutpris

450 000 kr


Anneberg— Nässjö

Västra Långgatan 24


Slutpris
450 000 kr

Anneberg— Nässjö

Nu erbjuds en 1 1/2-plans villa på 127 kvm boarea och 82 biarea till försäljning! Den perfekta boendet för den mindre familjen med två till tre sovrum. Här kan ni sätta Er egen prägel med små medel för ett ekonomiskt hållbart och trivsamt boende. Med den här fastigheten kan Ni erhålla ett mycket inbjudande boende utifrån egna önskemål och lösningar. Uppvärmningen sker idag från en kombinationspanna för ved, olja eller elpatron. Boningshuset erbjuder flertalet smarta förrådsutrymmen som kan vidareutvecklas och inredas. Dessutom finns en spännande inredningsbar hall på övre plan med utgång till balkong mot tomtens baksida i sydväst. Entréplan har ett avdelat vardagsrum för matdel och vardagsrumsdel. I övrigt innefattas entréplanet av allrum med öppen spis, kök och wc. Övre plan har i övrigt två sovrum, duschrum och inredningsbara garderober och kattvindar för mycket bra förvaring. Möjlighet kan även finnas här till ett extra sovrum av en stor kattvind. Oinredd källare med bra utrymmen av både stor tvättstuga och pannrum. Via pannrum nås dessutom garage med en bilplats. Trädgården är välutvecklad med tillhörande öppet altandäck för många sköna avkopplande stunder i kvällssolen. Trädgården kan också vidareutvecklas för den som önskar med odling på friland eller av eget växthus. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
127/82 kvm
Driftkostnad
37 305 kr/år
Tomtarea
1 190 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.