Sjöåkravägen 60A

Sjöåkravägen 60A

Slutpris

1 400 000 kr


Sjöåkra— Bankeryd— JÖNKÖPING

Sjöåkravägen 60A


Slutpris
1 400 000 kr

Sjöåkra— Bankeryd— JÖNKÖPING

Top notch tvåa på Sjöåkra!

Superfin renoverad 2:a belägen högst upp i huset. Här är det tröskel- och dörrfritt förutom in till badrummet vilket gör att lägenheten upplevs ljus, öppen och större än vad den är. Hela lägenheten är väl tilltagen och samtliga rum bjuder på härlig rymd. Den röda tråden för bostaden är de genomgående mörkgråa golven, de vitmålade väggarna och badrummet och köket som går i svart och vitt - otroligt stilrent och tidslöst. Här har man minimal insyn med ett av områdets trevligaste läge närmast Vättern och med stor inglasad balkong i nordväst. Den här lägenheten yppar sig lämpligt för någon som vill slippa renovera utan direkt kan flytta in och tänka på inredningen. Värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i månadsavgiften!

Naturnära är bara förnamnet när du bor på Sjöåkra och enkelheten att växla mellan stad och natur lockar allt fler. Alla tänkbara bekvämligher hittar du endast en kortare promenad bort. Buss och tåg går med täta avgångar och tar dig till Bankeryd med omnejd samt centrala Jönköping. I Bankeryds centrum finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, café med mera. För den aktive finns bra gym på 5-10 minuters promenadavstånd. Fina promenadstråk i närområdet i skogen och vid Vättern. Här bor Ni i ett lugnt och mycket barnvänligt område fritt från biltrafik.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.