Parkgatan 19 / Bodafors / Nässjö

Lättillgängligt och centrumnära!

Slutpris
185 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 988 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på parkgatan såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Bodafors samt även på parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av parkgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välplanerad bostadsrätt med bra förvaring på hela 64 kvm, fördelat på två rum och kök till låg månadsavgift! Lägenheten har stor hall med stilenlig fiskbensparkett på golv som binder samman med vardagsrum. En trivsam lägenhet med tillhörande balkong i sydväst för en stunds avkoppling i eftermiddagssolen. Här följer ett äldre kök med visst underhållsbehov för att erhålla bästa funktion och förvaring. Med stort badrum och badkar smart tillgängligt via hall. Dessutom ett avskilt sovrum med separat klädkammare. Bostadsrättsföreningen har också framtidssäkrat den digitala infrastrukturen genom att installera fiber. Med bostadsrätten ingår två förråd för extra bra förvaringsmöjligheter. I övrigt erbjuder föreningen utrymmen i källarplanet för klädvård av tvätt och tork samt ett cykelrum. Bostadsrätten är bra belägen med närhet till centrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.