Sök Meny
Såld

Jönköping / Bottnaryd / Norra Svinhult 7

Ett boende med det lilla extra med naturen inpå husknuten!

Nu ges möjligheten för er som vill söka sig ut på landet, högt beläget i vacker miljö och omgivning. På denna fastighet med tillhörande boningshus i 1 1/2- plan ges förutsättningar för er som söker det lilla extra med hela sju rum och kök fördelade på 143 kvm boarea samt biutrymmen på 35 kvm. Villan är ett lösvirkeshus med rödmålad täcklasyr och vita knutar i stilenlig "landet karaktär". Uppvärmningen sker idag via enkel och komfortabel jordvärmepump tillsammans med extra värmekälla från den vridbara braskaminen i vardagsrummet. Som extra krydda tillför det lantliga uterummet med tillhörande trädäck i anslutning många sköna och avkopplande stunder i kvällssolen. Dessutom finns även altan och balkong att tillgå på gavelsida i sydost. Kök och vardagsrum skapar tillsammans en öppen planlösning för lättillgänglighet och samvaro. För bekvämlighet finns stort härligt bad- och duschrum på övre plan samt den stilfulla wc:n på entréplan med dansk sjösten. Med stor garageinfart till dubbelgarage erbjuds bra parkeringsmöjligheter samt garageplatser för den kallare vintersäsongen. Mycket finns att nämna om denna fastighet som bör ses och upptäckas på visning. Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Jönköping / Bottnaryd
Norra Svinhult 7
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea/biarea: 143/35 kvm
Driftkostnad: 31 148 kr/år
Tomtarea: 1110 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jönköping / Bottnaryd / Norra Svinhult