Norra Svinhult 7 / Bottnaryd / Jönköping

Ett boende med det lilla extra med naturen inpå husknuten!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
143/35 kvm
Driftkostnad
31 148 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Svinhult såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Bottnaryd samt även på Norra Svinhult

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Svinhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjligheten för er som vill söka sig ut på landet, högt beläget i vacker miljö och omgivning. På denna fastighet med tillhörande boningshus i 1 1/2- plan ges förutsättningar för er som söker det lilla extra med hela sju rum och kök fördelade på 143 kvm boarea samt biutrymmen på 35 kvm. Villan är ett lösvirkeshus med rödmålad täcklasyr och vita knutar i stilenlig "landet karaktär". Uppvärmningen sker idag via enkel och komfortabel jordvärmepump tillsammans med extra värmekälla från den vridbara braskaminen i vardagsrummet. Som extra krydda tillför det lantliga uterummet med tillhörande trädäck i anslutning många sköna och avkopplande stunder i kvällssolen. Dessutom finns även altan och balkong att tillgå på gavelsida i sydost. Kök och vardagsrum skapar tillsammans en öppen planlösning för lättillgänglighet och samvaro. För bekvämlighet finns stort härligt bad- och duschrum på övre plan samt den stilfulla wc:n på entréplan med dansk sjösten. Med stor garageinfart till dubbelgarage erbjuds bra parkeringsmöjligheter samt garageplatser för den kallare vintersäsongen. Mycket finns att nämna om denna fastighet som bör ses och upptäckas på visning. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration