Sök Meny
Såld

Jönköping / Bottnaryd / Norra Svinhult 7

Ett boende med det lilla extra med naturen inpå husknuten!

Nu ges möjligheten för er som vill söka sig ut på landet, högt beläget i vacker miljö och omgivning. På denna fastighet med tillhörande boningshus i 1 1/2- plan ges förutsättningar för er som söker det lilla extra med hela sju rum och kök fördelade på 143 kvm boarea samt biutrymmen på 35 kvm. Villan är ett lösvirkeshus med rödmålad täcklasyr och vita knutar i stilenlig "landet karaktär". Uppvärmningen sker idag via enkel och komfortabel jordvärmepump tillsammans med extra värmekälla från den vridbara braskaminen i vardagsrummet. Som extra krydda tillför det lantliga uterummet med tillhörande trädäck i anslutning många sköna och avkopplande stunder i kvällssolen. Dessutom finns även altan och balkong att tillgå på gavelsida i sydost. Kök och vardagsrum skapar tillsammans en öppen planlösning för lättillgänglighet och samvaro. För bekvämlighet finns stort härligt bad- och duschrum på övre plan samt den stilfulla wc:n på entréplan med dansk sjösten. Med stor garageinfart till dubbelgarage erbjuds bra parkeringsmöjligheter samt garageplatser för den kallare vintersäsongen. Mycket finns att nämna om denna fastighet som bör ses och upptäckas på visning. Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Jönköping / Bottnaryd
Norra Svinhult 7
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea/biarea: 143/35 kvm
Driftkostnad: 31 148 kr/år
Tomtarea: 1 110 kvm
Rum: 7 rum (4-5 sovrum)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Jönköping / Bottnaryd / Norra Svinhult