Runhällsvägen 10

Runhällsvägen 10

Slutpris

2 200 000 kr


Västra Brudbadet— Eksjö

Runhällsvägen 10


Slutpris
2 200 000 kr

Västra Brudbadet— Eksjö

Solklart läge för familjen!

Välkommen till Runhällsvägen 10. På återvändsgata finner Ni detta hemtrevliga och gedigna 1 1/2-plans lösvirkeshus på solig tomt i västerläge. Ett hem som verkligen omfamnar en och som uppfyller dem flesta önskemål man har. Genomtänkt planlösning med bl.a. generöst vardagsrum, fyra st sovrum, två badrum och bastu. Allrummet på övre plan överraskar med öppet i nock med synliga bjälkar vilket blir det ultimata sällskapsrummet för både avkoppling och härligt umgänge. Husets alla fönster är strategiskt placerade för att ta vara på det naturliga solljuset. Härlig trädgård med inramande häckar och två uteplatser, en under tak i nordväst och en stensatt i bästa västerläge. Goda parkeringsmöjligheter i ett vidbyggt garage och en carport. Huset ligger i direkt anslutning till stort grönområde med lekplats. Bo lugnt och tryggt på lugn återvändsgatan i Västra Brudbadet. Detta hus ska verkligen upplevas på plats.
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
220 kvm
Driftkostnad
29 079 kr/år
Tomtarea
997 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.