Lorensbergsvägen 13

Lorensbergsvägen 13

Slutpris

1 700 000 kr


Forserum— Nässjö

Lorensbergsvägen 13


Slutpris
1 700 000 kr

Forserum— Nässjö

Nu ges tillfälle att förvärva en enplansvilla med källare. Ett lösvirkeshus med egen unik arkitektur. Uppvärmning sker från enkel och effektiv bergvärmepump som håller energikostnaderna på rimlig nivå. Med en boyta på 101 kvm ges plats och utrymme för den mindre familjen med fyra rum och kök varav två till tre sovrum. Med delvis inglasad altan i nordost skapas plats för avskildhet och en stunds avkoppling på tomtens baksida. Med delvis oinredd källare med biytor på 101 kvm kan utveckling ske med tonårsrum, gästrum m.m. I övrigt erbjuder källarplan bra med förrådsutrymme samt hobbyrum, tvättstuga och pannrum. I övrigt erbjuds vidbyggt garage med indragen värme och framdraget vatten samt en förrådsbod på tomten för trädgårdsredskap m.m. Trädgård med rena grönytor som övergår i naturtomt. Fastigheten har ett strategiskt läge med närhet till kommunikationer, förskola och skola. Rosenholmsskolan (F-9) nås på kortare promenadavstånd. Önskas motion erbjuds eljusspår som precis passerar utanför tomtens baksida för bra tillgänglighet. Välkommen till visning!


Boarea/biarea
101/101 kvm
Driftkostnad
30 550 kr/år
Tomtarea
1 240 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.