Nylundsvägen 35

Nylundsvägen 35

Slutpris

870 000 kr


Forserum— Nässjö

Nylundsvägen 35


Slutpris
870 000 kr

Forserum— Nässjö

Finaste tårtbiten på hörnet!

Drömmen om radhuset kan nu gå i uppfyllelse! Nu ges tillfälle för ett trevligt och bekvämt boende på radhushusområde med fina och grönskande omgivningar. Med plats för den mindre familjen av tre sovrum på övre plan ges fritt spelutrymme för avskildhet med det egna rummet. Planlösningen är öppen och luftig med trevligt vardagsrum i centrum som skapar trivsel med bra sällskapsytor. Ett väl tilltaget uterum med glaspartier för en naturlig utekänsla med stor öppning ut mot tralldäck i sydöst för skön värmande morgonsol. Praktiskt och funktionellt kök med bra arbets- och avlastningsytor med väl tilltagen separat matplats. Här finns dessutom stort duschrum för hela familjen samt wc/gästtoalett. Samtliga ytskikt har setts över under 2016 vilket har resulterat i smakfull interiör i varje rum.
Med låg årlig kostnad till samfälligheten ingår snöskottning och utebelysning runt området samt sophantering. Den egna tomten är väldigt lättskött som frigör tid åt annat med vackra stensättningar på entrésida och mindre grönyta på bak- och gavelsidan. Här finns god tillgång till parkering samt garageplats i garagelängan på kort gångavstånd, som följer radhuset.
Övrig service med skola på fem minuters gångpromenad. Med cirka en kilometer nås centrum med flertalet butiker av bl.a. livsmedel, café, välsorterad järnaffär och bensinstation. Dessutom täta tågförbindelser mellan Nässjö-Jönköping.
Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna på visningen!


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
33 034 kr/år
Tomtarea
167 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.