Sök Meny
Såld

Nässjö / Forserum / Rosenholmsvägen 11

Strategiskt läge med insynsskyddad tomt och gott om utrymmen!

Välkommen till Forserum och till denna 1 1/2-plansvilla med källare. Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, förskola och skola. Med Rosenholmsskolan (F-9) på stenkasts avstånd promenerar barnen med lätthet. Fastigheten har en insynsskyddad tomt med inramande trädgård av häckar och staket med möjlighet för privatliv och integritet. Uppvärmning sker med enkel och effektiv bergvärme som håller energikostnaderna på rimlig nivå. Dessutom finns möjligheten kvar att använda den ursprungliga vedpannan med tillhörande ackumulatortankar för att få ner energikostnaderna ytterligare. Med en boyta på hela 168 kvm ges plats och utrymme för hela familjen med fem rum och kök varav tre till fyra sovrum. Dessutom tillkommer vindsplan och den oinredda källaren med gått om förrådsutrymme samt tvättstuga och pannrum. De genuina trägolven måste nämnas som lyfter tidsenligt fram husets karaktär och trivsamma känsla. Med inglasat uterum och intilliggande nybyggt trädäck ges boningshuset en extra dimension, beläget i västerläge för många sköna och avkopplande sommarkvällar. Dessutom har fastigheten byggnader av dubbelgarage och ved- och redskapsförråd med gott om parkerings- och förvaringsmöjligheter. Med fiberanslutning av öppen fiber ges också förutsättningar som säkrar upp för framtiden.

Sponsrade länkar
Nässjö / Forserum
Rosenholmsvägen 11
Slutpris: 1 475 000 kr
Boarea/biarea: 168/80 kvm
Driftkostnad: 29 528 kr/år
Tomtarea: 1197 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jönköping / Forserum / Rosenholmsvägen