Sök Meny
Såld

Nässjö / Forserum / Rosenholmsvägen 11

Strategiskt läge med insynsskyddad tomt och gott om utrymmen!

Välkommen till Forserum och till denna 1 1/2-plansvilla med källare. Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, förskola och skola. Med Rosenholmsskolan (F-9) på stenkasts avstånd promenerar barnen med lätthet. Fastigheten har en insynsskyddad tomt med inramande trädgård av häckar och staket med möjlighet för privatliv och integritet. Uppvärmning sker med enkel och effektiv bergvärme som håller energikostnaderna på rimlig nivå. Dessutom finns möjligheten kvar att använda den ursprungliga vedpannan med tillhörande ackumulatortankar för att få ner energikostnaderna ytterligare. Med en boyta på hela 168 kvm ges plats och utrymme för hela familjen med fem rum och kök varav tre till fyra sovrum. Dessutom tillkommer vindsplan och den oinredda källaren med gått om förrådsutrymme samt tvättstuga och pannrum. De genuina trägolven måste nämnas som lyfter tidsenligt fram husets karaktär och trivsamma känsla. Med inglasat uterum och intilliggande nybyggt trädäck ges boningshuset en extra dimension, beläget i västerläge för många sköna och avkopplande sommarkvällar. Dessutom har fastigheten byggnader av dubbelgarage och ved- och redskapsförråd med gott om parkerings- och förvaringsmöjligheter. Med fiberanslutning av öppen fiber ges också förutsättningar som säkrar upp för framtiden.

Sponsrade länkar
Nässjö / Forserum
Rosenholmsvägen 11
Slutpris: 1 475 000 kr
Boarea/biarea: 168/80 kvm
Driftkostnad: 29 528 kr/år
Tomtarea: 1 197 kvm
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Jönköping / Forserum / Rosenholmsvägen