Rosenholmsvägen 11 / Forserum / Nässjö

Strategiskt läge med insynsskyddad tomt och gott om utrymmen!

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea/biarea
168/80 kvm
Driftkostnad
29 528 kr/år
Tomtarea
1 197 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosenholmsvägen såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Forserum samt även på Rosenholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenholmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Forserum och till denna 1 1/2-plansvilla med källare. Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, förskola och skola. Med Rosenholmsskolan (F-9) på stenkasts avstånd promenerar barnen med lätthet. Fastigheten har en insynsskyddad tomt med inramande trädgård av häckar och staket med möjlighet för privatliv och integritet. Uppvärmning sker med enkel och effektiv bergvärme som håller energikostnaderna på rimlig nivå. Dessutom finns möjligheten kvar att använda den ursprungliga vedpannan med tillhörande ackumulatortankar för att få ner energikostnaderna ytterligare. Med en boyta på hela 168 kvm ges plats och utrymme för hela familjen med fem rum och kök varav tre till fyra sovrum. Dessutom tillkommer vindsplan och den oinredda källaren med gått om förrådsutrymme samt tvättstuga och pannrum. De genuina trägolven måste nämnas som lyfter tidsenligt fram husets karaktär och trivsamma känsla. Med inglasat uterum och intilliggande nybyggt trädäck ges boningshuset en extra dimension, beläget i västerläge för många sköna och avkopplande sommarkvällar. Dessutom har fastigheten byggnader av dubbelgarage och ved- och redskapsförråd med gott om parkerings- och förvaringsmöjligheter. Med fiberanslutning av öppen fiber ges också förutsättningar som säkrar upp för framtiden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration