Högabergsvägen 9

Högabergsvägen 9

Slutpris

2 410 000 kr


Sjunnen— Holsbybrunn— Vetlanda

Högabergsvägen 9


Slutpris
2 410 000 kr

Sjunnen— Holsbybrunn— Vetlanda

Totalrenoverad 1½-plansvilla på bra läge i Sjunnen. Bergvärme. SBR-Besiktigad!

Välkommen till Högabergsvägen 9 och denna rymliga 1½-plansvilla med hörntomt och fri baksida. Fastigheten har totalrenoverats från 2011 och framåt med bland annat kök, badrum, wc, fönster, bergvärmepump etc.
Bra planlösning där entréplanet består utav två sovrum, fräscht kök och badrum, vardagsrum med kamin samt en tvättstuga. På övervåningen finns ett rymligt allrum, tre sovrum, wc och klädkammare.
Det stora vidbyggda garaget med portautomatik och det rymliga förrådsutrymmet ger stora möjligheter för dig som behöver utrymmen för hobbyverksamhet eller andra spännande projekt.

Här bor man i ett lugnt, trivsamt och barnvänligt bostadsområde ett stenkast från såväl busshållplats och lekplats. Fina gång- och cykelvägar in till Vetlanda.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
160/58 kvm
Driftkostnad
33 417 kr/år
Tomtarea
1 311 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-02-12

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Högabergsvägen såldes av oss 2021-02-12. Se alla våra försäljningar i Holsbybrunn samt även på Högabergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.