Faktorigatan 21 / Huskvarna Söder / Huskvarna / Jönköping

Supermysig minitvåa!

Slutpris
800 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
1 828 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Faktorigatan såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Faktorigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du ha en låg månadsavgift, god kommunikation och bo i villakvarter? Då har vi en supermysig mini-två för dig! Oavsett om du skall flytta hemifrån för första gången, pendla eller studera så är den här lilla pärlans kvadratmetrar perfekt disponerade. Belägen i mindre bostadsrättsförening, i populärt och lugnt villakvarter i Huskvarna söder. Lägenheten är i genomgående gott skick med bland annat renoverat arbetskök från 2017, vilket gör att det idag bara är att flytta in och fokusera på möbleringen. De genomgående ljusa materialvalen ger extra rymd i kombination med fritt och högt läge, högt till tak och generöst ljusinsläpp (i två väderstreck) som ger en skön känsla av rymd. Insidan är perfekt disponerad med ett generöst vardagsrum, ett mysigt sovrum, trivsamt arbetskök och badrum med duschhörna.
Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhäll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk . Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia.

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration