Faktorigatan 21

Faktorigatan 21

Slutpris

720 000 kr


Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Faktorigatan 21


Slutpris
720 000 kr

Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Mini-tvåa med stor potential i lugnt villakvarter!

Oavsett om du skall flytta hemifrån för första gången, pendla eller studera så är den här lilla tvåans kvadratmeter perfekt disponerade. Ja, detta är kanske inte Huskvarnas största lägenhet, men kanske de bäst utnyttjade kvadratmeterna du kan utbringa! Lägenheten är sliten och i stort behov av modernisering så låt fantasin flöda och sätt din egen prägel.
Smidigt belägen på första plan i mindre bostadsrättsförening, i populärt och lugnt villakvarter i Huskvarna söder. Dess planlösning är bra disponerad med ett generöst vardagsrum, ett mindre sovrum, trivsamt arbetskök och badrum med duschhörna. Stort plus för gavelläget, högt till tak och generöst ljusinsläpp, i två väderstreck som ger en skön känsla av rymd. Här går det i princip att flytta in men för att lägenheten skall få tillbaka sin glans och charm krävs en uppfräschning av samtliga ytskikt och även att man ser över det äldre badrummet.

Om du är ute efter en låg månadsavgift, goda kommunikationer och bo i villakvarter är den här mini-tvåan för dig!
Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk . Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia.

Varmt välkommen på visningen!


Boarea
33 kvm
Avgift
1 719 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.