Häradsvägen 8

Häradsvägen 8

Slutpris

1 380 000 kr


Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Häradsvägen 8


Slutpris
1 380 000 kr

Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Skapa ditt eget drömboende!

Att bo på gaveln har sina fördelar; det blir tystare, lite ljusare och såklart betydligt bättre utsikt! Det här är en lägenhet som har sina kvadratmeter på rätt ställen och känns betydligt rymligare, mycket tack vare rymden och ljuset. Bostaden är lättillgänglig och erbjuder en bra hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, hemtrevligt kök i moderniseringsbehov, trevligt sovrum och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Gråbo är ett populärt boende och man kan förstå varför. Inte bara det fria läget och utsikten över grönska utan också för den helt fantastiska och stora inglasade balkongen och lägg därtill att hiss finns i fastigheten. Här ges den nya ägaren chansen att sätta sin egen prägel på kök och ytskikt då visst moderniseringsbehov föreligger.

Bostadsrättsföreningen är välutvecklad och erbjuder flertalet fina faciliteter som gymlokal, förenings- och festlokal med mindre bibliotek, gästlägenhet, sortergård, cykel- och barnvagnsförråd och snickarbod. För den egna tvätten finns stor tvättstuga i källarplan med separat torkrum. Till lägenheten hör också två förråd, ett i källarplan och ett på vinden.
Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
65.5 kvm
Avgift
3 068 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-09-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.