Rustmästaregatan 6

Rustmästaregatan 6

Slutpris

2 450 000 kr


Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Rustmästaregatan 6


Slutpris
2 450 000 kr

Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Möjligheternas hus!

När det kommer till vårt hem, den plats där vi tillbringar så mycket av vår tid, är det än viktigare att vi får det som vi själva vill. Här ges möjlighet att skapa ett bekvämt, praktiskt och tilltalande boende anpassat efter eget tycke och smak. Dessutom lugnt och fridfullt beläget på Huskvarna Söder. Huset har från allra första början varit en tvåfamiljsvilla, men det finns det inte mycket spår av. Rum som tidigare har varit kök eller vardagsrum nyttjas idag som sovrum. Villan är gedigen, rejäl och välvårdad men det föreligger stora moderniseringsbehov.
Här har ni alltså en generös 2 1/2-plans villa med källare samt en inredd vind som ger er stora ytor med många möjligheter. Dess boarea om 180+74 kvm fördelat på 6 rum och kök passar alldeles utmärkt för den större familjen. Använd som enfamiljshus till den stora familjen eller omdisponera till en tvåfamiljsvilla, allt efter dina önskemål och behov!
I entréplan finner Ni sällskapsytorna i form av kök, matrum, vardagsrum samt en wc. På övre plan finner Ni fyra stycken sovrum och ett badrum och på tredje plan ytterligare ett sovrum med kokvrå och wc. Källaren är oinredd men har gott om förvaringsutrymme och här finns även tvättstugan. Dess trädgård är välvårdad och pedantskött med fin plan gräsmatta, vinranka och ett flertal äppelträd. Här finns även två uteplatser att välja mellan; en altan under tak i norr eller en balkong i sydväst. Ytterligare fördelar och investeringar så som fjärrvärme (2005), nytt tak (2012), nya avloppsstammar (2015), ny elcentral och mätare (2016) och ny servis (2017).

Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Buss med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia.
Varmt välkommen på visningen!


Boarea/biarea
180/74 kvm
Driftkostnad
39 927 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.