Västerliden 19

Västerliden 19

Slutpris

1 155 000 kr


Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Västerliden 19


Slutpris
1 155 000 kr

Huskvarna Söder— Huskvarna— Jönköping

Inglasad balkong med vackra vyer!

Med ett attraktivt läge i Huskvarna ett stenkast från Folkets Park och stationen erbjuder vi denna inflyttningsklara och ljusa hörntvåa! Lägenhetens planlösning är perfekt disponerad med helkaklat och stambytt badrum från 2004, charmigt kök med burspråk, mysigt sovrum och generöst vardagsrum med stort fönsterparti. Då bostaden dessutom är positionerad på gaveln har ni här fönster i två väderstreck vilket bidrar till härligt ljusflöde. Den inglasade balkongen ger extra guldkant till tillvaron med fina vyer över villaområde och viss Vätternutsikt.

Här uppe på Västerliden finner ni ett lugnt ostört läge. Att bostaden dessutom är belägen i den välskötta HSB-föreningen Spelmannen är bara ytterligare ett plus i kanten. Föreningen sköter så väl fastighet som ekonomi på ett fint sätt vilket gör att du kan slappna av och njuta av ett bekymmersfritt boende. Hjärtat av Huskvarna med dess rika utbud av shopping, matbutiker, restauranger m.m. når du med en kortare promenad eller cykeltur. Skol- och barnomsorg finns i det direkta närområdet. Ett stenkast till kollektivtrafik såsom tågstation och buss men även Huskvarna Folkets Park.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.