Sök Meny
Såld

Jönköping - Lovsjön / Lovsjön, Gärdesvägen 2

Vackert beläget i Lovsjöns fritidsområde med skog och natur inpå husknuten!

Nu ges tillfälle att förvärva detta fritidshus högt och strategiskt beläget i Lovsjöns fritidsområde på arrendetomt. Här hittar ni en riktig pärla för avkoppling och rekreation i en miljö av ren och frisk luft med naturen inpå husknuten. Fritidshuset har en boyta på 46 kvm fördelade på 3 rum och kök. De grundläggande faciliteterna av el, vatten och avlopp tillgodoser fritidshuset. Med vardagsrum/allrum och öppen spis ges det plats och utrymme för många avkopplande stunder i glada vänners lag. Härifrån nås också den inbjudande altanen i sydväst med delvis inglasning, infravärmare och stor skyddande markis för det soligaste dagarna. Kökets placering är i hjärtat av huset med de vanligaste funktioner som krävs för en fungerande fritid med spis, ugn, kyl- och frysskåp. Med två sovrum ges det plats och avskildhet för den mindre familjen. Med eget duschrum, wc och tvättmöjligheter blir tillvaron komplett. Tomten är lättskött med rena gräsytor samt några inslag av trädgårdsväxter och träd som pryder fint. Trädgården ramas delvis in av fin Ölandstok och staket samt baksida där trädgården övergår i naturtomt. För extra förvaring finns dessutom den inredningsbara friggeboden som idag används som bra förrådsbod. På kort promenadavstånd nås den fina badplatsen i Lovsjön med badbryggor i naturskön miljö. På kort avstånd ca.15 km från Jönköping nås denna vackra plats. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Jönköping / Lovsjön
Lovsjön, Gärdesvägen 2
Slutpris: 537 500 kr
Boarea: 46 kvm
Driftkostnad: 7 724 kr/år
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-08-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping