Lovsjön, Gärdesvägen 2 / Lovsjön / Jönköping

Vackert beläget i Lovsjöns fritidsområde med skog och natur inpå husknuten!

Slutpris
537 500 kr
Boarea
46 kvm
Driftkostnad
7 724 kr/år
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lovsjön, Gärdesvägen 2 såldes av oss 2017-08-01. Se alla våra försäljningar i Jönköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lovsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva detta fritidshus högt och strategiskt beläget i Lovsjöns fritidsområde på arrendetomt. Här hittar ni en riktig pärla för avkoppling och rekreation i en miljö av ren och frisk luft med naturen inpå husknuten. Fritidshuset har en boyta på 46 kvm fördelade på 3 rum och kök. De grundläggande faciliteterna av el, vatten och avlopp tillgodoser fritidshuset. Med vardagsrum/allrum och öppen spis ges det plats och utrymme för många avkopplande stunder i glada vänners lag. Härifrån nås också den inbjudande altanen i sydväst med delvis inglasning, infravärmare och stor skyddande markis för det soligaste dagarna. Kökets placering är i hjärtat av huset med de vanligaste funktioner som krävs för en fungerande fritid med spis, ugn, kyl- och frysskåp. Med två sovrum ges det plats och avskildhet för den mindre familjen. Med eget duschrum, wc och tvättmöjligheter blir tillvaron komplett. Tomten är lättskött med rena gräsytor samt några inslag av trädgårdsväxter och träd som pryder fint. Trädgården ramas delvis in av fin Ölandstok och staket samt baksida där trädgården övergår i naturtomt. För extra förvaring finns dessutom den inredningsbara friggeboden som idag används som bra förrådsbod. På kort promenadavstånd nås den fina badplatsen i Lovsjön med badbryggor i naturskön miljö. På kort avstånd ca.15 km från Jönköping nås denna vackra plats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration