Ängsrogatan 8 B

Ängsrogatan 8 B

Slutpris

2 150 000 kr


Mariebo— Jönköping

Ängsrogatan 8 B


Slutpris
2 150 000 kr

Mariebo— Jönköping

En riktig smällkaramell!

Äntligen en inflyttningsklar 4:a på eftertraktade Mariebo. På Ängsrogatan 8 B bor man högst upp i huset med en boyta på hela 84,5 kvadratmeter fördelat på generösa sociala ytor i form av kök och vardagsrum och tre sovrum i bra storlekar. Lägg därtill även bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Lägenheten är renoverad på senare år vilket gör att det mesta är nytt och bytt. Ja här har inget lämnats åt slumpen. Varje skrymsel och vrå har noggrant planerats för att skapa ljusa och vackra rum. Sovrummen och köket har karaktär och charm tack vare snedtak, som i sin tur är ytterst marginell och knappast märks av i övrigt. Dess ytskikt från 2015/2017 är smakfulla, köket är modernt utrustat och renoverat 2009 och badrummet är helkaklat och stambytt med duschhörna och golvvärme. I övrigt innehar den fina attribut som luftig planlösning, fritt ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck och en balkong i västerläge. På balkongen kan man njuta av solen under hela dagen och kvällen.
Föreningen är trevlig och välskött med stora renoveringar bakom sig såsom fönsterbyte, bergvärme, dränering, stambyte mm. Föreningens medlemmar har en gemensam mysig innergård samt en gemensamhetslokal i form av en sportbar som går att hyra. Till lägenheten hör också två st förråd.

Området Mariebo är omtyckt av många då det anses vara en riktig familjeidyll. När man bor här kommer man att uppskatta närheten. Sommartid som vintertid är det aldrig långt till områdets unika natur och rekreationsområden. Här finns vattenledningsparkens vackra dammar och motionsspåren vid Odensberg, Friaredalen och Stadsparken. Det är också nära till centrala Jönköping med gångavstånd till affärer, bio och restauranger. Låg- och mellanstadieskola finns vid Torpaplan ca 1 km österut och högstadium finns i Junedalsskolan ca 1,5 km norrut. Ett idyllisk område att se barnen växa upp på. Eller något för Er som vill lämna villan och söker ett infyttningsklart boende med livskvalité i fokus!
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
84.2 kvm
Avgift
3 418 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.