Ängsrogatan 2a

Ängsrogatan 2a

Slutpris

1 955 000 kr


Mariebo— Jönköping

Ängsrogatan 2a


Slutpris
1 955 000 kr

Mariebo— Jönköping

Smakfull trea på Mariebos höjder med balkong i västerläge!

När det dags att sätta bo på riktigt för första gången är Mariebo det perfekta valet. På toppen av Mariebo har du stadens alla bekvämligheter mycket nära; lekpark, dagis, skog, skolor och busshållplats på smidigt avstånd för både stora och små. Från innergården tar ni två trappor upp till bostaden som välkomnar er med en varm och inbjudande känsla. Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt och praktisk på många sätt och vis. Den är även estetiskt tilltalande med vackra enhetliga golv, moderna ytskikt i samtliga rum och vackra fönsterpartier som bidrar till det trevliga ljusflödet.

De sociala sällskapsytorna bjuder in till umgänge där köket och vardagsrummet knyts samman i en öppen planlösning och rymmer det stora middagssällskapet. Köket är tidlöst utformat under 2013 av nuvarande ägare och håller hög klass med alla de bekvämligheter man behöver för en smidig vardag. Köksön gör detta boende till fulländat, här har man valt fina material och gjort om med eftertanke. Vardagsrummet erbjuder plats för större matsalsbord och bäddar för trevliga middagar med familj och vänner.

Den inglasade balkongen i västerläge är en sann förlängning av hela lägenheten och varmt blir det när solen hittar in. Dess inglasning och infravärme förlänger dessutom grillsäsongen och härifrån har man fri vy ner över innergården. Här finns även två sovrum i utmärkta storlekar med goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob och fräscht helkaklat badrum renoverat av föregående ägare 2013 med egen tvättmaskin från 2017 för att underlätta de vardagliga bestyren.
Väljer ni att sätta bo på Mariebo får ni en attraktiv boendekostnad tack vare den låga månadsavgiften om 2 710 kr.

Området Mariebo är omtyckt av många då det anses vara en riktig familjeidyll. När man bor här kommer man att uppskatta närheten. Sommartid som vintertid är det aldrig långt till områdets unika natur och rekreationsområden. Här finns vattenledningsparkens vackra dammar och motionsspåren vid Odensberg, Friaredalen och Stadsparken. Det är också nära till centrala Jönköping med gångavstånd till affärer, bio och restauranger. Mariebo förskola ligger runt husknuten. Låg- och mellanstadieskola finns vid Torpaplan ca 1 km österut och högstadium finns i Junedalsskolan ca 1,5 km norrut. Ett idylliskt område att se barnen växa upp i. Eller något för Er som vill lämna villan och söker ett inflyttningsklart boende med livskvalité i fokus!
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
74 kvm
Avgift
2 710 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.