Barnarpsgatan 90

Barnarpsgatan 90

Slutpris

2 200 000 kr


Torpa - Söder— Jönköping

Barnarpsgatan 90


Slutpris
2 200 000 kr

Torpa - Söder— Jönköping

Högst upp med västerbalkong!

Har du länge letat efter den perfekta trean? Då behöver du inte leta längre! För här har du möjlighet att skapa en trea efter just eget tycke och smak. Kan det bli bättre? Insynsskyddad på tredje våningen finner Ni denna lägenhet som har moderniseringsbehov i form av ytskikt och kök. Badrummet är dock renoverat sedan tidigare och i superfräscht skick. Förutsättningarna för att få en riktig kanonlägenhet är goda eftersom att lägenhetens rum är strategiskt placerade med mycket ljus och härlig rymd. Tack vare gavelläge och fönster i tre väderstreck flödar ljuset fritt. Balkongen är västervänd vilket innebär sol en stor del av dagen och kvällen. Här finns det också gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och klädkammare.
Detta är helt klart en rolig utmaning för kreativa och händiga spekulanter som vill sätta sin egen prägel på boendet!
Och gillar du att bo nära så har du kommit rätt! Dessutom behöver du aldrig tänka på var du ska ställa bilen när du har din alldeles egna parkeringsplats på husets baksida, som även ingår i månadsavgiften. Stort plus i kanten för en stabil förening med låga avgifter.

Torpa är en levande och härlig stadsdel - en liten stad i staden. Längs med Klostergatan hittar Ni både caféer, butiker, restauranger, frisörer, skomakare och bank. Nära till den populära rundan runt Munksjön, Munksjöstaden som förverkligas i rask takt med nya restauranger och butiker och Jönköpings University förstås. Med andra ord - ett oslagbart läge för ett liv i farten helt enkelt! Man kan inte annat än älska den här delen av stan och gör du inte det från början kommer förälskelsen garanterat att slå till så snart flyttkartongerna är uppackade.
Möjlighet till snabbt tillträde.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
2 797 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.