Brahegatan 12

Brahegatan 12

Slutpris

1 800 000 kr


Söder— Jönköping

Brahegatan 12


Slutpris
1 800 000 kr

Söder— Jönköping

Bostadsrättsförening med faciliteter utöver det vanliga!

I detta boende med bostadsrätt får Ni ett väldigt strategiskt läge. Här på söder når man flera viktiga funktioner med främst högskolan på kort promenadavstånd för väl fungerande vardag. Här bor Ni i en välskött förening som sätter de boende och medlemmarna i centrum för trivsel i främsta rummet med mycket fina och välskötta faciliteter. Med välplanerad planlösning och boytan 59 kvm fördelade över två rum och kök ges det bra med plats och utrymme. Visst moderniseringsbehov finns där Ni kan sätta prägel efter egen smak och tycke. Med tillhörande, rymlig och öppen balkong i sydost ges en dimension ytterligare till boendet. För bekvämlighet med egen tvättmaskin blir också vardagen enklare och smidigare. Vill man tvätta i de gemensamma utrymmena tar Ni med lätthet hissen ner till källarplan där det erbjuds alla maskinella bekvämligheter. Föreningen anlitar för den tekniska förvaltningen Fastighetspartner i Vätterbygden AB och för den ekonomiska förvaltningen AB Jönköpingsbostäder. I månadsavgiften ingår dessutom ett digitalt basutbud av TV-kanaler, bredband och hemtelefoni som extra plus. Föreningen erbjuder i övrigt en trivsam och inramande innergård för en stunds avkoppling med vackra perenner i olika färgskalor. Ni kan dessutom hyra föreningens bastu, relaxavdelning och snickeri som tillför det lilla extra till boendet. Välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 269 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-12-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.