Brunnsgatan 16

Brunnsgatan 16

Slutpris

1 840 000 kr


Väster City— Jönköping

Brunnsgatan 16


Slutpris
1 840 000 kr

Väster City— Jönköping

Den levande staden utanför med västerbalkong!

Läget är oftast viktigare än lägenheten vid köp av bostad. På attraktiva Väster kommer du aldrig ha mer än ett par kvarter hem till din lägenhet. Det här är ett perfekt första hem för dig som tycker det är dags att flytta hemifrån eller kanske för dig som skall studera i Jönköping. Lägenhetens 37 kvm bjuder på trevlig planlösning med väl tilltagna rum och härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i väst. Vardagsrummet är stort nog för både soffa och säng och har utgång till en insynsskyddad balkong som blir en naturlig förlängning av rummet. Balkongen är helt klart den givna platsen för avkoppling, avrunda dagen med en kopp te i kvällssolen med utsikt över Jönköpings pampigaste byggnader, vackra Sofia-kyrka och dess grönskade park. Om du har spring i benen är det heller aldrig långt till varken Munksjön eller Rocksjön.
Föreningen är äldre och stabil vilket betyder låga avgifter och bra underhåll över lag. Dessutom har föreningen medlemmar tillgång till gemensam innergård, relaxavdelning med bastu och gym samt övernattningslägenhet. Runt hörnet av Brunnsgatan 16 har du hela stadens utbud med flertalet restauranger, caféer, affärer, uteställen och resecentrum och dess kommunikationsförbindelser. Jönköpings University finns dessutom på ett avstånd som utlovar sovmorgon. Med anda ord, att flytta in här är att göra livet mer bekymmersfritt och gött bekvämt. Varmt välkomna till visningen!


Boarea
37 kvm
Avgift
1 732 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.