Brunnsgatan 16 / Väster City / Jönköping

Den levande staden utanför med västerbalkong!

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 732 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunnsgatan såldes av oss 2017-10-06. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Brunnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster City är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läget är oftast viktigare än lägenheten vid köp av bostad. På attraktiva Väster kommer du aldrig ha mer än ett par kvarter hem till din lägenhet. Det här är ett perfekt första hem för dig som tycker det är dags att flytta hemifrån eller kanske för dig som skall studera i Jönköping. Lägenhetens 37 kvm bjuder på trevlig planlösning med väl tilltagna rum och härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i väst. Vardagsrummet är stort nog för både soffa och säng och har utgång till en insynsskyddad balkong som blir en naturlig förlängning av rummet. Balkongen är helt klart den givna platsen för avkoppling, avrunda dagen med en kopp te i kvällssolen med utsikt över Jönköpings pampigaste byggnader, vackra Sofia-kyrka och dess grönskade park. Om du har spring i benen är det heller aldrig långt till varken Munksjön eller Rocksjön.
Föreningen är äldre och stabil vilket betyder låga avgifter och bra underhåll över lag. Dessutom har föreningen medlemmar tillgång till gemensam innergård, relaxavdelning med bastu och gym samt övernattningslägenhet. Runt hörnet av Brunnsgatan 16 har du hela stadens utbud med flertalet restauranger, caféer, affärer, uteställen och resecentrum och dess kommunikationsförbindelser. Jönköpings University finns dessutom på ett avstånd som utlovar sovmorgon. Med anda ord, att flytta in här är att göra livet mer bekymmersfritt och gött bekvämt. Varmt välkomna till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration