Dammgatan 7

Dammgatan 7

Slutpris

1 605 000 kr


Hovslätt— Jönköping

Dammgatan 7


Slutpris
1 605 000 kr

Hovslätt— Jönköping

Luftig atmosfär med köksö!

Lägenheten är i mycket fint skick och genomgående renoverad med ljusa materialval och förnyade ytsikt vilket gör det enkelt att flytta in och börja trivas direkt. Våningen finner ni på våning ett, endast en halvtrappa upp så bekvämare än så här kan man nog inte få det. Fint ljusinsläpp, minimal insyn och mycket trevlig balkong i västerläge med kvällssol. Köket och vardagrummet är helt klart hemmets hjärta tack vare den öppna planlösningen, takhöjden som skapar luftig atmosfär och köksön som man kan samlas runt. Sovrummen ligger rofyllt på motsatt sida med svalt norrläge.
Brf Isblocket är en välskött och stabil förening som håller låga månadsavgifter där även hushållselen ingår. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och gemensamhetslokal i källaren. Till lägenheten hör två stycken förråd. Det ena förrådet är rejält, ett sådant förråd som varje villaägare önskade att man hade tillgång till vid lägenhetsköp. Möjlighet att hyra en p-plats för 50 kr/månaden.

I Hovslätt är det enkelt att trivas och bo mycket tack vare det naturnära läget, gångavståndet till Grästorpsskolan, Hovslättsskolan, Hagens förskola och Grankullens förskola, matbutikerna Ica Nära och Coop Konsum samt de goda kommunikationsmöjligheterna direkt runt husknuten (15 min med buss och 10 min med tåg in till Jönköping city). Men det är också smidigt att cykla om man genar genom Hagaberg och rundar Munksjön på ena eller andra sidan. För den äventyrslyste finns Hassafallaleden i närområdet.
Den här bostaden yppar sig lika lämpligt för ensamhushållet, barnfamiljen som villasäljaren.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
77.3 kvm
Avgift
3 363 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.