Förborgsgatan 19 / Mariebo / Jönköping

Högt beläget med slående utsikt över delar av staden!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
166/98 kvm
Driftkostnad
26 888 kr/år
Tomtarea
1 559 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Förborgsgatan såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Förborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva denna strategiskt placerade fastighet i trivsamma och omtyckta Mariebo och Jönköping. En enfamiljsvilla fördelade i två plan med stora möjligheter och en boarea på 166 kvm. Vid byggnationen var tanken ett tvåfamiljshus och kan med lätthet återställas till det. Här ges därför flera valmöjligheter med två lägenheter för eventuell uthyrning och eget boende , alternativt ett boende för den stora familjen. Stora omfattande exteriöra åtgärder har utförts med takbyte och plåtarbeten, dränering med grundvattenpumpar, tilläggsisolering med ny spritputs, fönsterbyte till treglasfönster med isolerglas samt uppvärmningskälla från bergvärme. Stort golvat vindsplan samt källarplan som kan vidareutvecklas för egen smak och tycke. Med sin härliga tomt med flertalet fruktträd, trädgårdsväxter, grönytor och trädgårdslyktor som fint lyser upp i skymningen får fastigheten sin rätta stil och karaktär. Dessutom tillför fastigheten en spännande sluttnings- och naturtomt med murad trappa och räcke som leder ner genom terrängen mot Åsenvägen. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration