Sök Meny
Såld

Jönköping - Mariebo / Förborgsgatan 19

Högt beläget med slående utsikt över delar av staden!

Nu ges tillfälle att förvärva denna strategiskt placerade fastighet i trivsamma och omtyckta Mariebo och Jönköping. En enfamiljsvilla fördelade i två plan med stora möjligheter och en boarea på 166 kvm. Vid byggnationen var tanken ett tvåfamiljshus och kan med lätthet återställas till det. Här ges därför flera valmöjligheter med två lägenheter för eventuell uthyrning och eget boende , alternativt ett boende för den stora familjen. Stora omfattande exteriöra åtgärder har utförts med takbyte och plåtarbeten, dränering med grundvattenpumpar, tilläggsisolering med ny spritputs, fönsterbyte till treglasfönster med isolerglas samt uppvärmningskälla från bergvärme. Stort golvat vindsplan samt källarplan som kan vidareutvecklas för egen smak och tycke. Med sin härliga tomt med flertalet fruktträd, trädgårdsväxter, grönytor och trädgårdslyktor som fint lyser upp i skymningen får fastigheten sin rätta stil och karaktär. Dessutom tillför fastigheten en spännande sluttnings- och naturtomt med murad trappa och räcke som leder ner genom terrängen mot Åsenvägen. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Jönköping / Mariebo
Förborgsgatan 19
Slutpris: 5 200 000 kr
Boarea/biarea: 166/98 kvm
Driftkostnad: 26 888 kr/år
Tomtarea: 1559 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Förborgsgatan