Gånglåten 1

Gånglåten 1

Slutpris

1 310 000 kr


Ljungarum— Jönköping

Gånglåten 1


Slutpris
1 310 000 kr

Ljungarum— Jönköping

Kanonetta där allt ingår! Renoverad från topp till tå!

Den här lägenheten är helt rätt för dig som har höga krav och förväntningar. Ett förtjusande hem med årgång 2015-2017 på precis allt! Bostaden är förädlad och ombyggd, för maximal rymd, ljusinsläpp och bekvämlighet. Planlösningen och planeringen av dess 41,5 kvm är genialiskt genomtänkt och innefattar precis allt det där som kan tänkas behövas på en mindre yta. Välavvägt har alla ingredienser som sällskapsytor, matplats, köksytor, förvaring och sovalkov gift sig med fullträff och resultatet är inbjudande och otroligt attraktivt, allt i stilrent utförande. Vardagsrummet förlängs dessutom med utgång till en balkong med soligt västerläge. Lägenhetens härliga atmosfären hänger bland annat ihop med takhöjden och att ljusens strålar letar sig in från fönster i både öster och väster.
Ett perfekt tillfälle för studenten eller första gångs köparen som vill komma över en riktig fin kanonetta där allt ingår!

Gånglåten och Brf Ängsnejlikan är en mycket populär förening. Hör bor ni nära stad och natur i en välskött bostadsrättsförening med oslagbart fina gemensamhetsutrymmen så som gym, bastu, festlokal, övernattningsrum och stor tvättstuga. Ekonomiskt fördelaktigt tack vare den låga månadsavgiften som inkluderar det mesta så som värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och parkeringsplats med elstolpe.
Bussen (huvudlinje 1 &3) går med täta avgångar i anslutning till bostäderna och tar dig snabbt till större delen av Jönköping med omnejd. Dessutom är det cykelavstånd till city som till A6-center och Solåsen med alla tänkbara bekvämligheter. Du som pendlar tar dig smidigt ut på E4:an på bara några få minuter.
Vad mer kan man önska sig? Välkommen till ett trivsamt och inflyttningsklart boende på Gånglåten 1!


Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 316 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.