Hermansvägen 39A / Rosenlund / Jönköping

Solklar godbit på hörnet med radhuskänsla!

Slutpris
1 930 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hermansvägen såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Hermansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenlund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När det kommer till vårt hem, den plats där vi tillbringar så mycket av vår tid, är det än viktigare att vi får det som vi själva vill. Här ges möjlighet att skapa ett bekvämt, praktiskt och tilltalande boende anpassat efter eget tycke och smak. Bo lugnt och fridfullt på Rosenlund i en 3:a med fantastiskt gavelläge i tre väderstreck. Här har ni en mycket väldisponerad trea, beläget en trappa upp, om 73 kvadratmeter plus en solig balkong med trappa ner till egen hörntäppa omgärdad med lummig grönska. Den härligt stora uteplatsen i sydväst erbjuder såväl strålande sol som svalkande skugga och medför en härlig radhuskänsla. Vad sägs om hemodlade tomater, örtagård eller en väldoftande syrenbuske som välkomnar dig innan det är dags att tända grillen. Fram mot vårkanten och de varmare månaderna förgyller verkligen balkongen och all anslutande grönska vardagen. För den som har gröna fingrar finns möjlighet att odla i egen odlingslott. När du känner för ett svalkande dopp tar du genvägen via den egna grinden och en kort promenad norrut mot Vätterns strand. I den redan låga månadsavgiften ingår även en p-plats med eluttag som följer lägenheten samt FIBER. Kan det bli bättre? Ja men det kan det faktiskt för möjlighet till snabbt tillträde finns.
Läget på Rosenlund är idealiskt för den som vill bo lugnt och fridfullt men enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser, inte minst det härliga sommarlivet längs Jönköpings riviera, härliga Vätterstranden. Du bor mitt emellan Jönköping och Huskvarna och har gångavstånd till väldigt mycket nytta och nöje såsom Kinnarps Arena, Rosenlundsbadet, Elmia, Konserthuset och A6. Från närliggande busshållplatser finns bra bussförbindelser till centrala Jönköping med omnejd. Vill man ha det lite mer grönt finns flera mysiga parker inom räckhåll t.ex. lummiga Liljeholmsparken, Rosariets tusentals rosor och naturreservatet Rosenlunds bankar.
Ta chansen att förvärva detta boende som du enkelt kan göra till ett hem! Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration