Hermansvägen 39A

Hermansvägen 39A

Slutpris

1 930 000 kr


Rosenlund— Jönköping

Hermansvägen 39A


Slutpris
1 930 000 kr

Rosenlund— Jönköping

Solklar godbit på hörnet med radhuskänsla!

När det kommer till vårt hem, den plats där vi tillbringar så mycket av vår tid, är det än viktigare att vi får det som vi själva vill. Här ges möjlighet att skapa ett bekvämt, praktiskt och tilltalande boende anpassat efter eget tycke och smak. Bo lugnt och fridfullt på Rosenlund i en 3:a med fantastiskt gavelläge i tre väderstreck. Här har ni en mycket väldisponerad trea, beläget en trappa upp, om 73 kvadratmeter plus en solig balkong med trappa ner till egen hörntäppa omgärdad med lummig grönska. Den härligt stora uteplatsen i sydväst erbjuder såväl strålande sol som svalkande skugga och medför en härlig radhuskänsla. Vad sägs om hemodlade tomater, örtagård eller en väldoftande syrenbuske som välkomnar dig innan det är dags att tända grillen. Fram mot vårkanten och de varmare månaderna förgyller verkligen balkongen och all anslutande grönska vardagen. För den som har gröna fingrar finns möjlighet att odla i egen odlingslott. När du känner för ett svalkande dopp tar du genvägen via den egna grinden och en kort promenad norrut mot Vätterns strand. I den redan låga månadsavgiften ingår även en p-plats med eluttag som följer lägenheten samt FIBER. Kan det bli bättre? Ja men det kan det faktiskt för möjlighet till snabbt tillträde finns.
Läget på Rosenlund är idealiskt för den som vill bo lugnt och fridfullt men enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser, inte minst det härliga sommarlivet längs Jönköpings riviera, härliga Vätterstranden. Du bor mitt emellan Jönköping och Huskvarna och har gångavstånd till väldigt mycket nytta och nöje såsom Kinnarps Arena, Rosenlundsbadet, Elmia, Konserthuset och A6. Från närliggande busshållplatser finns bra bussförbindelser till centrala Jönköping med omnejd. Vill man ha det lite mer grönt finns flera mysiga parker inom räckhåll t.ex. lummiga Liljeholmsparken, Rosariets tusentals rosor och naturreservatet Rosenlunds bankar.
Ta chansen att förvärva detta boende som du enkelt kan göra till ett hem! Varmt välkommen på visningen!


Boarea
70 kvm
Avgift
2 730 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.