Sök Meny
Såld

Jönköping - Rosenlund / Hermansvägen 39A

Solklar godbit på hörnet med radhuskänsla!

När det kommer till vårt hem, den plats där vi tillbringar så mycket av vår tid, är det än viktigare att vi får det som vi själva vill. Här ges möjlighet att skapa ett bekvämt, praktiskt och tilltalande boende anpassat efter eget tycke och smak. Bo lugnt och fridfullt på Rosenlund i en 3:a med fantastiskt gavelläge i tre väderstreck. Här har ni en mycket väldisponerad trea, beläget en trappa upp, om 73 kvadratmeter plus en solig balkong med trappa ner till egen hörntäppa omgärdad med lummig grönska. Den härligt stora uteplatsen i sydväst erbjuder såväl strålande sol som svalkande skugga och medför en härlig radhuskänsla. Vad sägs om hemodlade tomater, örtagård eller en väldoftande syrenbuske som välkomnar dig innan det är dags att tända grillen. Fram mot vårkanten och de varmare månaderna förgyller verkligen balkongen och all anslutande grönska vardagen. För den som har gröna fingrar finns möjlighet att odla i egen odlingslott. När du känner för ett svalkande dopp tar du genvägen via den egna grinden och en kort promenad norrut mot Vätterns strand. I den redan låga månadsavgiften ingår även en p-plats med eluttag som följer lägenheten samt FIBER. Kan det bli bättre? Ja men det kan det faktiskt för möjlighet till snabbt tillträde finns.
Läget på Rosenlund är idealiskt för den som vill bo lugnt och fridfullt men enkelt vill kunna ta sig inom stadens gränser, inte minst det härliga sommarlivet längs Jönköpings riviera, härliga Vätterstranden. Du bor mitt emellan Jönköping och Huskvarna och har gångavstånd till väldigt mycket nytta och nöje såsom Kinnarps Arena, Rosenlundsbadet, Elmia, Konserthuset och A6. Från närliggande busshållplatser finns bra bussförbindelser till centrala Jönköping med omnejd. Vill man ha det lite mer grönt finns flera mysiga parker inom räckhåll t.ex. lummiga Liljeholmsparken, Rosariets tusentals rosor och naturreservatet Rosenlunds bankar.
Ta chansen att förvärva detta boende som du enkelt kan göra till ett hem! Varmt välkommen på visningen!

Sponsrade länkar
Jönköping / Rosenlund
Hermansvägen 39A
Slutpris: 1 930 000 kr
Boarea: 70 kvm
Avgift: 2 730 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Hermansvägen