Larmgatan 8 / Strömsholm / Jönköping

Startklar tvåa med låg avgift och garageplats!

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
2 555 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Larmgatan såldes av oss 2018-06-12. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Larmgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömsholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Om Ni vill ha det bästa av två världar skall ni bo på Strömsholm. Här bor man mitt i ett lummigt villakvarter med fågelkvitter i träden men ändå väldigt nära utbudet i centrum, antingen till fots, buss eller cykel. För den som vill sätta bo i en större tvåa, och uppskattar villakvalitet tack vare en skön tomt så fort du sticker ut näsan så är allt startklart. Lägenheten ligger på tredje våningen med gavelläge och trevlig balkong i öst. Bostaden präglas av en luftig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier. Från fönstret i köket har man även fina vyer över Mariebo och skogen runt Vattenledningsparken.
Nyare kök, badrum och ytskikt, ja vad mer kan man önska sig? De vackra mörkbetsade fiskbensparketten i hall och vardagsrum och snedtaken som ger karaktär blir som pricken över i:t. Om balkongen inte riktigt räcker till har huset också en större gemensam trädgård med altandäck och grillmöjlighet. Det finns även en liten odlingslott för den trädgårdsintresserade.
Bilen har en garanterad garageplats som följer lägenheten.

Brf Överheten 9 är en stabil förening med välskött fastighet med större underhåll genomförda så som nya fönster, stamrenovering av kök och bad, renovering av balkong, tak, fiber etc.
Strömsholm är ett trivsamt område och består av fler villor än lägenheter och gränsar till Munksjöstaden och Torpa. Kommunikationerna är fenomenala tack vare tätortsbussar och fina promenad- och cykelleder åt alla håll. Möjlighet till snabbt tillträde!

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration