Larmgatan 8

Larmgatan 8

Slutpris

1 610 000 kr


Strömsholm— Jönköping

Larmgatan 8


Slutpris
1 610 000 kr

Strömsholm— Jönköping

Startklar tvåa med låg avgift och garageplats!

Om Ni vill ha det bästa av två världar skall ni bo på Strömsholm. Här bor man mitt i ett lummigt villakvarter med fågelkvitter i träden men ändå väldigt nära utbudet i centrum, antingen till fots, buss eller cykel. För den som vill sätta bo i en större tvåa, och uppskattar villakvalitet tack vare en skön tomt så fort du sticker ut näsan så är allt startklart. Lägenheten ligger på tredje våningen med gavelläge och trevlig balkong i öst. Bostaden präglas av en luftig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier. Från fönstret i köket har man även fina vyer över Mariebo och skogen runt Vattenledningsparken.
Nyare kök, badrum och ytskikt, ja vad mer kan man önska sig? De vackra mörkbetsade fiskbensparketten i hall och vardagsrum och snedtaken som ger karaktär blir som pricken över i:t. Om balkongen inte riktigt räcker till har huset också en större gemensam trädgård med altandäck och grillmöjlighet. Det finns även en liten odlingslott för den trädgårdsintresserade.
Bilen har en garanterad garageplats som följer lägenheten.

Brf Överheten 9 är en stabil förening med välskött fastighet med större underhåll genomförda så som nya fönster, stamrenovering av kök och bad, renovering av balkong, tak, fiber etc.
Strömsholm är ett trivsamt område och består av fler villor än lägenheter och gränsar till Munksjöstaden och Torpa. Kommunikationerna är fenomenala tack vare tätortsbussar och fina promenad- och cykelleder åt alla håll. Möjlighet till snabbt tillträde!

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!


Boarea
64 kvm
Avgift
2 555 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.