Sök Meny
Såld

Jönköping - Bymarken / Lövingsgatan 22 A

Stor etta med tillgång till solig trädgård, soldäck och spabad!

Att bo i bostadsrätt i ett villakvarter måste vara en av de ljuvligaste kombinationerna man kan välja. Här får du som bor en härlig miljö man på sommaren längtar efter, trädgård med möjlighet att både grilla, sola och bada. På nedre Bymarken, bland villor och flerbostadshus finner Ni denna unika lägenhet i souterrängplan om hela 49 kvadratmeter med egen ingång. Trots att detta är en etta så upplevs den många gånger som en tvåa tack vare dess generösa ytor. När lägenheten genomgick en totalrenovering 2012 lyckades man skapa en bostad med skön rymd, hög standard och bekvämlighet. Nyhetskänslan är fortfarande påtaglig och den öppna planlösningen känns lika självklar då som nu. Flera fönsterpartier i öster gör sitt till och försträcker den ljusa och luftiga känslan och bjuder dessutom på glimtar av Vättern. Gränsen mellan kök, matplats och vardagsrum har också suddats ut vilket har resulterat i en enda stor sällskapsyta vilket i sig bådar för långa och trevliga bjudningar. Köket är strategisk placerat på ena långväggen och modernt utrustat med rostfria vitvaror och maskiner. För avskild ro har man i vardagsrumsdelen skapat en sovalkov med hjälp av en vägg och mörkläggningsgardiner. Längst in i lägenheten finner man ett stilrent och helkaklat badrum med duschhörna och golvvärme. Den här lägenheten passar utmärkt för en student eller för dig som söker ett smidigt och lättskött boende med låg månadsavgift. I den redan låga månadsavgiften ingår dessutom en parkeringsplats.
Att bo i en mindre föreningen har sina fördelar; här har man tillgång till ett stort soldäck på trädgården i söder/västerläge med tillhörande spabad. Med andra ord - bekvämt men ändå med villakänslan i behåll. Bymarken är ett gemytligt och populärt område, lugnt och skönt beläget med behagligt gångavstånd från stadspulsen och citylivet. Föredrar du bussen så ligger busshållplatsen endast två minuter från bostaden. Närhet till vackra promenadstråk längs Dunkehallaravinen och Stadsparken, samt fina badmöjligheter med Vätterns sandstrand endast några stenkast från ytterdörren. I övrigt en attraktiv och väl underhållen förening med många stora renoveringar genomförda.
Varmt välkommen på visningen!

Sponsrade länkar
Jönköping / Bymarken
Lövingsgatan 22 A
Slutpris: 1 520 000 kr
Boarea: 49 kvm
Avgift: 2 397 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Såld: 2017-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Lövingsgatan