Lovisagatan 337

Lovisagatan 337

Slutpris

2 860 000 kr


Tokarp— Jönköping

Lovisagatan 337


Slutpris
2 860 000 kr

Tokarp— Jönköping

Nästan som egen villa!

Äntligen är ett av de sällsynta och eftertraktade bostadsrättsparhusen (5 ROK) på populära Tokarp till salu! Bo med villakänsla i 2-plan om 118,5 kvm med härliga uteplatser så som altan, balkong och egen lättskött trädgård som sträcker sig runt husknuten. Här samsas härliga sällskapsytor i entréplan med badrum och tvättstuga och fyra bra sovrum med badrum på övre plan. Genomgående välhållet med kök från 2012 och nyare golv och ytskikt. Huset flödar av ljus via fönster i tre väderstreck. Till bostaden finns isolerat förråd precis intill huset samt ett rymligt vindsförråd.
BRF Norrgården 2 är en ytterst välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Inom området finns det flera fina och bilfria innergårdar med lekplatser. Räkna med ett lungt läge men ändå nära stan. Tokarp är omgivet av natur, fina promenadstråkar, Vattenledningsparken och Tabergsån som porlar en bit bort. Närhet till kommunikationer i form av buss och E4:an, samtidigt är det cykelavstånd till stan. Om du behöver handla finns en välsorterad matvarubutik nära till hands på Gräshagen, där också pizzeria och kiosk finns.
Fastigheten är ansluten till ComHem där både bredband och kabel-TV ingår i avgiften. Bilen har sin givna plats på parkeringsdäcket.

Varmt välkomna på visningen!


Boarea
118.5 kvm
Avgift
5 250 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.