Sök Meny
Såld

Jönköping - Lovsjön / Mellanvägen 4

En plats och oas för avkoppling och rekreation!

Välkommen till vackra Lovsjöns fritidsområde med stora möjligheter för egen avkoppling och rekreation. Med arrendetomt sköter Ni er egen tomt med trädgård efter eget smak och tycke för egen utveckling med hänsyn till grannskap och regler i kontrakt om bostadsarrende. Stugan har tidsenlig karaktär på cirka 38 kvm fördelade på 2 rum och kök. Dessutom finns här duschrum med indraget sommarvatten och egen wc. Önskas bad nås den fina och gemensamma badplatsen med bryggor och delvis sandstrand på kort avstånd av 200 m. Naturen kring Lovsjön erbjuder mycket fin miljö med allt vad skogen har att erbjuda som svamp- och bärplockning, promenader för välbefinnande m.m. Vattenförsörjningen för fritidsområdet ombesörjer Uddens vattenförening med kontinuerliga kontroller genom vattenprov. Vägnätet i området sköter vägföreningen under hela året sommar- som vintertid. Här hittar ni helt enkelt ett mycket tilltalande fritidsboende på nära avstånd till Jönköping om cirka 15 km.

Sponsrade länkar
Jönköping / Lovsjön
Mellanvägen 4
Slutpris: 320 000 kr
Boarea: 38 kvm
Driftkostnad: 6 340 kr/år
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-09-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

  Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Mellanvägen