Mellanvägen 4 / Lovsjön / Jönköping

En plats och oas för avkoppling och rekreation!

Slutpris
320 000 kr
Boarea
38 kvm
Driftkostnad
6 340 kr/år
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-09-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Mellanvägen såldes av oss 2017-09-11. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Mellanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lovsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vackra Lovsjöns fritidsområde med stora möjligheter för egen avkoppling och rekreation. Med arrendetomt sköter Ni er egen tomt med trädgård efter eget smak och tycke för egen utveckling med hänsyn till grannskap och regler i kontrakt om bostadsarrende. Stugan har tidsenlig karaktär på cirka 38 kvm fördelade på 2 rum och kök. Dessutom finns här duschrum med indraget sommarvatten och egen wc. Önskas bad nås den fina och gemensamma badplatsen med bryggor och delvis sandstrand på kort avstånd av 200 m. Naturen kring Lovsjön erbjuder mycket fin miljö med allt vad skogen har att erbjuda som svamp- och bärplockning, promenader för välbefinnande m.m. Vattenförsörjningen för fritidsområdet ombesörjer Uddens vattenförening med kontinuerliga kontroller genom vattenprov. Vägnätet i området sköter vägföreningen under hela året sommar- som vintertid. Här hittar ni helt enkelt ett mycket tilltalande fritidsboende på nära avstånd till Jönköping om cirka 15 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration