Sandbacksgatan 16B

Sandbacksgatan 16B

Slutpris

1 740 000 kr


Bymarken— Jönköping

Sandbacksgatan 16B


Slutpris
1 740 000 kr

Bymarken— Jönköping

Högt till tak med dubbeldörrar ut till balkong i västerläge!

I oemotståndlig charmig miljö på nedre Bymarken, bland villor och flerbostadshus finner Ni denna trerummaren, högst upp i ett välskött trevåningshus från 50-talet. Bostaden präglas av en luftig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier och högre takhöjd än standard. Planlösningen är välplanerad och trivsamt utformad med vackert burspråk och dubbeldörrar ut till balkong i västerläge. Lägenhetens samtliga ytor är i bra storlek och håller en genomgående god standard. Badrummet renoverades 2001 i samband med föreningens stambyte. Extra plus för det höga och insynsskyddade läget med fina vyer över Vättern och staden från köket och ena sovrummet. I den redan låga månadsavgiften ingår också grundutbud via Wetternet och 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget.

Gemytligt och populärt område, lugnt och skönt beläget med behagligt gångavstånd från stadspulsen och citylivet. Föredrar du bussen så ligger busshållplatsen endast två minuter från bostaden. Närhet till vackra promenadstråk längs Dunkehallaravinen och Stadsparken, samt fina badmöjligheter med Vätterns sandstrand endast några stenkast från ytterdörren. I övrigt en attraktiv och väl underhållen förening med låga avgifter och många stora renoveringar genomförda. På gården finns det lekplats och grillplats samt en övernattningslägenhet som går att hyra.

Varmt välkommen på visningen!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 906 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.