Stattutgatan 16

Stattutgatan 16

Slutpris

3 020 000 kr


Hisingstorp— Jönköping

Stattutgatan 16


Slutpris
3 020 000 kr

Hisingstorp— Jönköping

110 kvm på Hisingtorps näst högsta punkt!

Nu ge ett enastående tillfälle att förvärva en generös och smakfull lägenhet om hela 110 kvm i genomgående hög standard. Den perfekta lägenheten för den stora familjen alternativt för Er som känner er "färdiga" med villalivet men vill ändå ha gott om plats.
På populära Hisingstorp får man ett centralt läge fast med lite distans. Här uppe på den högsta punkten omfamnas föreningens tre robusta hus av gamla ekens kraftiga grenar. Här kan du åldras med eken som fint bäddar in rummen i grönska.

Lägenheten ligger på tredje våningen och nås bekvämt med hiss eller via trappor. Bostaden bjuder på en trevlig, social planlösning och påminner om en villa med generöst vardagsrum i fil med köket och den inglasade balkongen i söderläge. Och i vardera ända av lägenheten finner man sovrummen. Ett av sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i form av två generösa garderober med skjutdörrar. Utöver det finns separat klädkammare med tvättstuga intill. Här finns också två helkaklade badrum, en med duschhörna och det andra med jacuzzi.
Läget och fastigheternas utformning gör att man får ett gavelläge med stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som gör att ljuset får flöda fritt genom hela lägenheten och förhöjer känslan av de redan väldisponerade utrymmena.

Detta är en lägenhet som kan passa många och lägets fördelar är många. På Hisinstorp är det varken långt till stadskärnan eller till naturen och dess trevliga promenadstråk. Följer du ån hela vägen upp via Hallbyleden och en bit till så hamnar du så småningom på Dummemosse. Även Jönköpings stadspark ligger inom promenadavstånd. Ett perfekt val om man vill ha en lugn och rogivande boendemiljö och samtidigt få den flexibilitet det ger att bo nära city. Från bostaden är det gångavstånd till den välsorterade matbutik Coop, pizzerian eller varför inte unna Er en helgmiddag borta på Fjällstugan? Busshållplatsen är mindre än två minuter bort med täta avgångar ner till city, som underlättar vardagen på alla sätt. Skolor och dagis finns det på mycket nära håll - på Dalvik, Hisingsängen och numera även på Samset - ett område som vuxit upp bara de senaste åren.

OBS! P-plats finns ledig vid inflyttning och man har en avgiftsfri månad (december)!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
110 kvm
Avgift
5 786 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-23

Mäklarhuset Nässjö

Denna lägenhet på Stattutgatan såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Stattutgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.